Product was successfully added to your shopping cart.

Filet mignon je krehký, jemný steak, ktorý zaručene zapôsobí svojou jedinečne výnimočnou chuťou a textúrou. Pochádza zo strednej časti hovädzej sviečkovice, ktorá sa pokladá za najdrahší a najjemnejší kus hovädzieho mäsa.

Prečítať

Je to steak z pracujúceho svalu s výbornou chuťou. My si ho pripravíme v pivnej marináde s nastrúhaným zázvorom, cesnakom, citrónovou a pomarančovou kôrou a rozmarínom.

Prečítať

Rump, alebo aj Round je steak zo stehna. Názov získal podľa tvaru časti, od ktorého je odkrojený. Ide o veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký. Má však nedostatok tuku a mramorovania...

Prečítať

Top Sirloin steak je prirodzene chudý steak z vrchu vysokej roštenky priamo pod sviečkovicou. Má veľmi výraznú, silnú chuť. Zvláštnosťou nášho Top Sirloin steaku je, že neexistujú hranice v spôsobe prípravy.

Prečítať

Pomenovanie T-Bone steak získal podľa chrbtovej kosti v tvare "T", ktorá pretína dva svaly: nízky roštenec a pravú sviečkovú. Vďaka zastúpeniu týchto dvoch svalov sa jedná a o jeden z najkvalitnejších steakov.

Prečítať

Steak je jedlo pre skutočných labužníkov. Tento pojem sa pre nás spája výhradne s hovädzím mäsom, najlepšie z mladých býkov niektorého z vybraných mäsových plemien. Je to kráľovské jedlo a v reštauráciách patrí medzi tie najdrahšie.

Prečítať

Steak to nie je len sviečková, ako sme boli doteraz na Slovensku zvyknutí, ale celý rad najrôznejších kusov hovädziny, ktorá sa dá výborne pripraviť či už na grile, alebo na panvici. Ak ste zatiaľ ochutnali len sviečkovú, prichádzate o veľa.

Prečítať

Či už si steak pripravujete sami doma, alebo ste v reštaurácii, zoznámte sa s nasledujúcimi názvami, aby ste boli pripravený odpovedať na otázku: Aký stupeň prepečenia si želáte? Aj keď sú medzi Vami takí, ktorí tieto pojmy dobre poznajú, nikdy nie je na škodu si ich pripomenúť a možno ...

Prečítať

Obchodné reťazce tlačia výrobcov na ceny a na pulty obchodov sa dostávajú mäsové výrobky...

Prečítať

Čítajte literatúru, spoznávajte vašu panvicu, gril, rúru, intenzitu ohrevu, kuchyňu a vytvárajte špeciálnu procedúru prípravy dobrých steakov. Dodržujte však pri tom nasledovné základné pravidlá...

Prečítať
Nastaviť zostupne

Celkovo 1 položiek 10 z 96

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5