Nepasterizovaná bryndza s 50% zľavou k fľaši vína Terra Wylak


Bryndza víno Ku každej grilovačke neodmysliteľne patrí fľaša výnimočného vína TERRA WYLAK a 100% OVČIA NEPASTERIZOVANÁ SLOVENSKÁ BRYNDZATERAZ PRI NÁKUPE S VÍNOM S 50 % ZĽAVOU!

100% ovčia nepasterizovaná bryndza prvotriednej kvality

Nezameniteľná delikatesa namrvená na chlieb, zeleninu, mäso - skrátka všetko, čo ste ugrilovali! Objavujte nové chuťové variácie, ktoré ešte môžete znásobiť jemným pokvapkaním výpekom zo slaniny Mangadurca. Pre vrcholný gurmánsky pôžitok si doprajte vychladené biele a ružové vína Terra Wylak alebo aj naše exkluzívne červené vína pri teplote okolo 20 °C.


Niektoré z mnohých ocenení našich vín




V našich predajniach FARMFOODS - Výnimočné potraviny sa dostanete k Nepasterizovanej bryndzi vyrobenej na salaši Turček, ktorý prevádzkuje člen združenia FARMFOODS – firma Agrotrade Group Rožňava. Je vyrobená zo 100% ovčieho mlieka, získaného od oviec pasúcich sa na aromatických pastvách v nadmorskej výške 700-900 metrov nad morom na salaši Turček. Toto biele zlato slovenskej prírody a jeho pozitívne účinky sa však dajú veľmi jednoducho – na Slovensku absolútne legálnou cestou dehonestovať, kontaminovať, ba dokonca zničiť. Prečítajte si viac v našom članku Bryndza - typický slovenský príklad, ako dezorientovať zákazníka.



Celý sortiment vín TERRA WYLAK môžete nájsť na našom infokiosku



Nájdite predajňu FARMFOODS
*Akcia platí od pondelka 20.4.2020.
**Akcia trvá do vypredania zásob.


Akcia sa môže kombinovať s akciou K sortimentu na gril získajte zásteru a mlynček

(kliknite pre viac info)