Postup prípravy:
Mäsko môžete grilovať, piecť v rúre alebo opekať na panvici. Každý má iné chute a iné možnosti. Vždy ho však veľmi dobre prepečte.
Netreba ho nijak dochucovať ani formovať rukami. Rozbalíte a máte. Super, však?
Listy šalátu si dobre umyte, rovnako tak aj zeleninu, ktorú nakrájajte na malé kúsky. Pridajte nakrájaný Kozí syr, vďaka ktorému šalát už nemusíte soliť. Olivový olej môžete nakvapkať na šalát, my si ho však doma zvykneme kvapkať na kúsok pečiva, ktorým jedlo zajedáme.
Dresing som zvolila Medovo-horčicovo-chrenový, ktorý tiež nájdete v ponuke Farmfoods. Je jemný, smotanový a výborne podčiarkne chuť mäsa. Ale zvoliť môžete akýkoľvek iný, prípadne si urobte tzatziky.
Šalátovú uhorku nastrúhajte, dajte do sitka a vytlačte z nej vodu. Zmiešajte ju s pretlačeným cesnakom, nasekaným kôprom, olivovým olejom a bielym jogurtom. Dochuťte soľou, korením a máte to! Tzatziky podávajte chladené.
Na tomto recepte je najlepšie, že je rýchly, presne podľa vašej chuti a hlavne sa nedá pokaziť. ;) Tak nech vám chutí!