Divina - novinka plná živín v sortimente FARMFOODS

Pozor! Vo FARMFOODS – Výnimočné potraviny prichádzame na trh s horúcou novinkou. Na pulty našich predajní prinášame ako jediný slovenský farmársky reťazec chladené jelenie a diviačie mäso - chladené jelenie mäso nájdete na pultoch FARMFOODS od minulého týždňa, diviačina pribudla tento štvrtok.

Divinové mäso je skutočná kulinárska delikatesa.

Divina je vzácny sortiment. Vďaka typicky nízkemu obsahu tuku a cholesterolu, vysokému obsahu bielkovín, nenasýtených mastných kyselín a omega-3 kyselín obsadzuje prvé priečky vo výživových odporúčaniach. Na Slovensku je na pultoch obchodných reťazcov absolútny nedostatok diviny a ulovená divina sa vyváža na ďalšie spracovanie prevažne do zahraničia.


Medzi novými divinovými výrobkami nájdete aj čerstvé chladené Rebrá a Plece (kliknite na názov pre viac informácií).

Práve preto sa FARMFOODS rozhodol zapojiť do svojho reťazca ďalšieho farmára, spoločnosť PM, s.r.o., ktorá má v rámci svojho portfólia poľnohospodárskych a lesníckych aktivít aj poľovnícke združenie. Disponuje vlastnými revírmi – Gemerský sad a Dolný Gemer. Divina žijúca vo voľnej prírode v okolí Gemera, najmä v údolí rieky Muránka, je dobre kŕmená. Poľovníci ju spracúvajú vo vlastnej modernej, novoskolaudovanej rozrábke mäsa v Jelšave výlučne pre FARMFOODS. Len správne ulovená zver a jej odborné hygienické ošetrenie po ulovení zaručujú vynikajúcu kvalitu a vysokú bezpečnosť pod dohľadom štátnej veterinárnej správy.


Rozrábka mäsa prebieha v novoskolaudovaných priestoroch v Jelšave určených výlučne pre FARMFOODS.

V ponuke FARMFOODS sa pripravuje viacero druhov mias v rôznych gramážach. Diviačie mäso bude na pultoch v predajniach celoročne v chladenej či v mrazenej forme. Jelenie mäso v čerstvom stave bude dostupné sezónne (viac o jednotlivých výrobkoch nájdete na našom infokiosku). Z diviačieho ale aj jelenieho mäsa prinesieme na trh rebrá, stehno, plece a výrez na guláš. Z diviačieho mäsa si ďalej budú zákazníci môcť kúpiť aj krkovičku a karé, z jelenieho zase roštenku. Na objednávku bude z oboch druhov aj krehká sviečková.

Vo FARMFOODS nájdete výnimočné chladené výrobky z jelenieho mäsa
(kliknite na obrázok pre viac informácií o jednotlivých výrobkoch).

Keď konzumujete mäso, siahnite po kvalite. Doprajte si výnimočné mäso z diviny, ktorého pôvod poznáte a je garantované. Dostupné je v ponuke FARMFOODS - aktuálne máme pre vás otvorených 42 predajní. Tešíme sa na vašu návštevu!


Nájdite predajňu FARMFOODS

Zdieľajte tento článok