Výnimočné potraviny FARMFOODS sú naozaj pre všetkých. Aby sme urobili radosť aj tým najmenším, tentokrát sme do našej ponuky pridali novinku, ktorá asi najviac poteší naše ratolesti. Novými výrobkami v sortimente FARMFOODS sú sladké tvarohové dobroty Dubníček vanilka a Dubníček kakao.


SKVELÁ TVAROHOVO-SMOTANOVÁ POCHÚŤKA

Dubníček je vyrobený z najjemnejšieho krémového tvarohu, ktorý je zjemnený kvalitnou smotanou. Je vyrobený tradičnými postupmi a plný kvalitných bielkovín. Pre Dubníček je typická jemne sladká chuť, ktorú si obľúbia nielen malí, ale nepochybne aj veľkí. Navyše ho v našom sortimente nájdete hneď v dvoch podobách - s vanilkou a kakaom. Zamaškrtiť si teda môžete presne podľa vašej chuti.



VÝNIMOČNÁ DOBROTA Z DUBNÍKA

Dubníček pre vás vyrába naša prevádzka Mliekareň a syráreň Dubník. Tá na pulty predajní FARMFOODS prináša aj iné výnimočné produkty z kravského mlieka. Skvelé zrejúce syry, smotanu, syrové nátierky, maslo, mlieko a ďalšie - pre všetky tieto výrobky platí, že sú bez aditív, geneticky modifikovaných organizmov, konzervantov či iných prídavných látok. Na výrobu sa používa to najčerstvejšie mlieko, a to vďaka tomu, že pochádza z kráv, ktoré sú chované a dojené hneď vedľa prevádzky. Všetky tieto vlastnosti sú charakteristické aj pre Dubníček, vďaka čomu je táto dobrota nielen chutná, ale aj naozaj výnimočná.



MACÍČEK PRE NAJMENŠÍCH

Pozerali ste si etiketu našej novej dobroty? Potom ste iste neprehliadli vykúkajúceho macíka. Je to náš nový maskot - MACÍČEK, ktorého nájdete na všetkých výrobkoch FARMFOODS určených pre najmenších. Ak vašim drobcom budete chcieť urobiť radosť výnimočnou mňamkou, Macíček vám výber v našej predajni uľahčí.



Chcete ochutnať našu chutnú tvarohovú novinku? Dubníček, ale aj ostatné výnimočné výrobky FARMFOODS, nájdete v našej sieti predajní po celom Slovensku.