Aj tento rok sa spoločnosť AGROTRADE GROUP a projekt FARMFOODS - Výnimočné potraviny zúčastnia veľtrhu AGROKOMPLEX v Nitre, ktorý sa bude konať od 22. do 25. augusta. „Na voľnej ploche budú predstavené výnimočné zvieratá chované pre potreby FARMFOODS, ktoré pochádzajú zo slovenských fariem a sú súčasťou reťazca,“ informuje Mgr. Martina Dudášová, organizačno komunikačný manažér FARMFOODS.



Spoznajte zákulisie výroby výnimočných potravín

Počas celej výstavy budú pre zákazníkov k dispozícii stánky prezentujúce jednotlivé výrobné prevádzky zapojené do Farmfoods konceptu. Prvýkrát budú na podujatí prítomné stánky, ktoré zastupujú absolútne novinky v portfóliu FARMFOODS, pekáreň Rosenau so svojou ponukou chlebov a rôznych druhov pečiva, ako aj spoločnosť Mikrovak, ktorá sa zameriava na prípravu hotových jedál z vlastných FARMFOODS surovín. Ďalšou novinkou bude prítomnosť stánku zameraného pre HORECA, teda dodávanie surovín pre hotely, reštaurácie a kaviarne.

„V každom stánku bude pre návštevníkov počas všetkých štyroch dní zároveň pripravená ochutnávka našich výnimočných potravín. Samozrejmosťou je, že všetky výnimočné výrobky si budete môcť aj zakúpiť,“ vysvetľuje M. Dudášová. K dispozícii budú dve pojazdné predajne, ktoré budú počas priebehu akcie ponúkať produkty FARMFOODS. V rámci prezentovania siete FARMFOODS – Výnimočné potraviny budú pre návštevníkov pripravené aj ďalšie zaujímavé možnosti.



"Predstaveniu výnimočných zvierat zo slovenských fariem a diskusií o spôsobe chovu pre potreby výroby výnimočných potravín bude venovaná stála výstava, prednášky a diskusie denne o 9:30 h, 12:30 h a 15:30 h. Dalšou témou výstavy, prednášky a verejnej diskusie denne o 9:00 h, 13:00 h a 16:00 h bude Kvalitne, poctivo a zdravo k výnimočným farmárskym potravinám bez konzervantov, aditív a geneticky modifikovaných organizmov. Všetkých záujemcov o tieto témy na našich prednáškach, výstavách a ochutnávkach radi uvidíme," pozýva M. Dudášová.


Skvelé dobroty aj priamo na mieste

Na výnimočných chutiach našich výrobkov si budete môct pochutiť aj priamo na mieste, v priestoroch výstavy. Ak vyhladnete, máme pre vás pripravené rôzne chuťovky, samozrejme všetko z FARMFOODS výrobkov a surovín. Tento rok sme si pripravili množstvo noviniek. Chcete si dat chutný a rýchly obed? Pre vás sú pripravené naše skvelé hotové jedlá, pre labužníkov je vhodný Charolais burger. Nemáte radi mäso? Aj pre vás máme riešenie, Horúci grilovaný oštiepok s brusnicovou omáčkou je pre vás ako stvorený. Na rýchle zahryznutie sme pripravili špecialitu z Gemera, Okvapkaný chlebík so slaninkou Mangadurca, podávaný na FARMFOODS zemiakovom chlebíku so 100% nepasterizovanou ovčou bryndzou, cibuľkou a zeleninkou.

Medzi chuťovky určite patrí Zapekaná bageta s trhaným mäsom, či Špecička Mangadurca, exkluzívna „špekačka“ z nášho bravčového a hovädzieho mäsa. Najmä deti si určite pochutnajú na tradičnom Hot-dogu. Ako dezert sme si pripravili náš skvelý tvarohový dezert Dubníček kakao. „Všetky ponúkané výrobky sú slovenské, prírodné, bez „E-čok“, bez GMO a bez zbytočných aditív či konzervantov. Určite odporúčame ochutnať! Na osvieženie vám načapujeme nealko pivo, či pivo Kaltenecker, nielen pre tých najmenších sú pripravené limonády,“ uviedla Dudášová.



Pri návšteve prehliadky siete FARMFOODS – Výnimočné potraviny sa teda na hlad určite nebudete stažovať. Príďte na veľké ukážkové políčka za Západoslovenskou kolibou, kde sa na vás budeme tešiť v prezentačnom priestore spoločnosti AGROTRADE GROUP a projektu FARMFOODS - Výnimočné potraviny.