Fit január s Farmfoods

Aj medzi vaše plány pre rok 2021 patrí cieľ jesť zdravšie, šetriť alebo vyberať si vhodnejšie potraviny? Potom máme pre vás skvelú správu - sortiment FARMFOODS vám v tom hravo pomôže. Chcete vedieť viac? Čítajte ďalej!

FIT S FARMFOODS!

Žiť zdravšie a zároveň ušetriť pri nákupe môžete aj bez novoročných predsavzatí – sortiment FARMFOODS vám v tom pomôže. Jedným z výrobkov, ktorý je ako stvorený na plnenie cieľov do nového roku, je Carpaccio - jemné údené mäsko z Uhorského stepného dobytka, ochutené prírodnými koreninami, ktoré dotvárajú typickú chuť hovädziny. Chudé, zdravé, výživné, bez prídavných látok a konzervantov – vynikajúce pri diétach aj športových výkonoch.



Štíhlo a zdravo s čistozrnným chlebíkom

Patríte medzi tých, ktorí sa chcete zriecť pečiva ? nerobte to – máme pre vás riešenie ! Dostaňte sa do formy spolu s nami! Ochutnali ste už náš Čistozrnný chlebík? Pripravujeme ho pre vás bez múky a droždia, čo určite mnohí ocenia. Výnimočný však je nielen zložením, ale aj svojou chuťou, ktorú samozrejme môžete obohatiť ďalším z výrobkov z našej širokej ponuky.



Zamatové jogurtové chute

Rozmýšľate, ako v novom roku zmeniť stravovanie? Skúste nahradiť sladké nápoje inou, netradičnou možnosťou. Skúste v prípade smädu siahnuť napríklad po našich jogurtových nápojoch. Vyrobené sú z mlieka našich kráv, ktoré chováme v bezprostrednej blízkosti našej mliekarne v Dubníku. Jogurtové nápoje, rovnako ako ani ďalšie naše výrobky, neobsahujú žiadne „É-čka“, chutia skvelo a navyše okrem smädu zaženú aj hlad.



Jogurtové variácie pre každý Váš fit deň

Jogurty FARMFOODS už veľmi netreba predstavovať – už si našli mnohých fanúšikov, ktorí na nich nedajú dopustiť. Ak si chcete v roku 2021 strážiť váhu, odporúčame vám siahnuť skôr po gazdovských jogurtoch s nižším percentom tuku ????. Pre milovníkov mocných a kalorickejších - stále v ponuke pestrý výber smotanových jogurtov na každučký deň, či už budete cvičiť, pracovať z domu, alebo byť v práci v službe a pomáhať nám všetkým.



Ľahučké syry bez konzervantov a farbív

Aj pre milovníkov syrov máme fit voľbu! Zrejúce syry Ľahké pierko obsahujú oproti iným menej tuku a vyrábame ich ochutené hneď niekoľkými spôsobmi, takže si ľahko nájdete váš obľúbený. Naposledy do ponuky našich syrárskych zázrakov pribudlo Ľahké pierko senovka. Už ste ho ochutnali? Spolu napríklad s vínom TERRA WYLAK má fantastické vlastnosti aj pre váš romantický večer.



Vegetariáni vo FARMFOODS ?

Vedeli ste, že FARMFOOĎÁCI nie sú iba mäsožravci ? Dúfame, že vám neuniklo, že milujeme aj sóju. V mnohých fit jedálničkoch sa objavuje tofu – a preto ho odporúčame aj do toho vášho. Určite ste pochopili, že my ho máme radi tiež. Navyše sója, ktorú pestujeme, je výlučne bez GMO a určená pre milovníkov vegetariánskych či vegánskych jedál. Veríme, že tofu si určite nájde si svoje miesto v mnohých vašich aj nových FIT receptoch a keďže pochádza z našich vlastných slovenských polí a je vyrobené bez akýchkoľvek „E-čok“ a bez GMO, vrelo odporúčame práve to naše z FARMFOODS.



V línii so sójou

Ako byť v novom roku fit? Stačí postupovať krok za krokom a postupne nahrádzať kalorickejšie potraviny inými alternatívami. Sójový nárez je jeden z netradičných výrobkov v ponuke FARMFOODS, ktorý však môže byť tajnou zbraňou vo vašej kuchyni. Dokáže ľahko doplniť akékoľvek jedlo, nahradiť mäsové výrobky, byť lahodným pokrmom, ktorý hodí sa nielen do šalátov, na chlebík, ale aj sám o sebe len tak.



Ľahko a nekaloricky s FARMFOODS

Zaradili ste do svojich fit stravovacích plánov šaláty? V našej ponuke pre ich prípravu nájdete mnoho potrebného. Oleje, sójové výrobky, zeleninu, semienka, vločky či chudé mäsové výrobky, syrové zázraky a bohatý doplnkový či pekárenský sortiment. Spoľahnite sa na ozajstných slovenských farmárov a dostupnosť predajní FARMFOODS.




infokiosk FARMFOODS Nájdite predajňu FARMFOODS