LETNÉ GRILOVAČKY S FARMFOODS VÝROBKAMI

Prvé letné lúče už máme za sebou a toto krásne horúce počasie praje tým najlepším letným grilovačkám. Pozvite svojich priateľov a doprajte im a samozrejme aj sebe naozajstný kulinársky zážitok!

My vám s tým hravo pomôžeme a vďaka našim výnimočným výrobkom na túto grilovačku nikdy nezabudnú!

Ako stvorený na gril je náš úžasný Flat Iron steak. Je extra jemný a šťavnatý. Jeho kolosálna chuť vynikne hlavne pri grilovaní.

Zo steakov vám ďalej na gril odporúčame perfektný Rib eye steak. Je špecifický vďaka obsahu tuku vo svojej štruktúre i po obvode. Ten mu ale dáva nezameniteľnú chuť a šťavnatosť, ktorú pri grilovaní určite oceníte, pretože len tak ľahko nevyschne.

Máte chuť aj na iné steaky? Prezrite si celú našu ponuku a rozhodnite sa pre ten svoj
Svoje „grillmenu“ ďalej môžete doplniť o fantastický Charolais burger. My vám dodáme to najlepšie a najkvalitnejšie hovädzie mäsko pre vaše burgrové variácie. Mäso pochádza z nami chovaných býkov Charolais a je ochutené len prírodnými koreninami. Práve v tom spočíva tajomstvo skvelého burgru, keď v ňom necháte vyniknúť ozajstnú a poctivú chuť hovädziny!

Mali ste už príležitosť ochutnať naozaj chutné a poctivé špekačky plné mäsa? Ak nie, rýchlo to napravte s našimi Domácimi špekačkami opekačkami!
Výborne sa hodia či už na gril, alebo na opekanie nad ohníkom. Veď predstavte si tú radosť v detských očiach, keď si sami a svojpomocne môžu opiecť svoju vlastnú výbornú špekačku  Tú im bez obáv môžete naservírovať, pretože tak, ako aj všetky naše ostatné výrobky, tak aj Domáce špekačky opekačky sú absolútne bez umelých prísad, farbív, škodlivých E-čok, ale za to plné poctivého a kvalitného mäsa ochuteného zdravou himalájskou soľou.

Nahliadnite do našej ponuky výnimočných a skvelých mäsových výrobkov a doprajte vašej letnej grilovačke nádych výnimočnosti. Z našej bohatej ponuky si určite vyberiete a vytvoríte si tak fantastické a chutné „grill menu“. Budeme radi, ak sa potom s nami podelíte o vaše zážitky či už fotkami, alebo rôznymi postrehmi.
Skvelú grilovačku, krásne strávený čas s priateľmi a rodinou a hlavne nezabudnuteľný kulinársky zážitok vám praje celý tím Farmfoods!