Chceme na váš stôl priniesť skutočne najširšiu ponuku výnimočných slovenských výrobkov. A preto prinášame na pulty obslužných a samoobslužných predajní FARMFOODS novinky v podobe kozích syrov a jogurtov.

SYROVÉ NOVINKY Z KOZIEHO MLIEKA

Naše vlastné syry FARMFOODS z kravského mlieka vyrábané v Mliekarni a syrárni Dubník už poznáte a stihli ste si ich obľúbiť. Ich výnimočnosť potvrdzujú nielen pozitívne reakcie od vás, ale aj mnohé ocenenia zo súťaží a prehliadok syrov.

Širokú paletu syrov FARMFOODS aktuálne dopĺňame kozími syrmi. Tie sú vo všeobecnosti známe svojou nezameniteľnou chuťou a arómou. Môžete si u nás vybrať buď Čerstvý kozí syr alebo zrejúce syry - Kozí syr Bardolino Natural a Kozí syr Bardolino Pepper, ktorý je ochutený zeleným a čiernym korením.

Vyrábané sú tradičným výrobným postupom a dôslednou ručnou výrobou zo 100 % pasterizovaného mlieka. Sú ľahšie stráviteľné, navyše si na nich môžu pochutiť aj ľudia s laktózovou intoleranciou a alergiou na kravské mlieko.

SPOZNAJTE SKVELÚ CHUŤ KOZÍCH JOGURTOV

Z kozieho mlieka vám prinášame aj ďalšie výrobky. Kozie jogurty ponúkajú alternatívu k našim jogurtom FARMFOODS z vlastného kravského mlieka. Vyrobené sú z kozieho pasterizovaného mlieka obohateného o koziu mliečnu bielkovinu, bez odobratia alebo pridania smotany. Prinášame vám ich v dvoch podobách: neochutené a s čokoládou.

Kozie jogurty v našej ponuke sú vyrobené s prírodnými živými mliečnymi jogurtovými kultúrami a vynikajú čistou a pravou jogurtovou chuťou s nezameniteľnou arómou po kozom mlieku. Navyše k vám prichádzajú v elegantných sklenených pohároch, vďaka čomu si ich určite zamilujete!


Kozie jogurty a syry nájdete v obslužných a samoobslužných predajniach FARMFOODS po celom Slovensku. Spoznajte všetky výhody a výnimočnú chuť poctivých slovenských výrobkov!