Môžeme si aj počas pandémie dopriať chutné jedlá s výnimočným zložením?

FARMFOODS hovorí „áno“ svojimi hotovými jedlami MIKROVAK



Aktuálne nariadenia spojené s pandémiu koronavírusu sa popri iných odvetviach v zásadnej miere dotkli aj reštaurácií, jedální a ďalších gastroprevádzok. Koronakríza tak okrem iných negatívnych dopadov zasiahla všetkých, ktorí sú súčasťou verejného stravovania – a to nielen prevádzkovateľov a podnikateľov, ale v rovnakej miere aj zákazníkov. Tí sú kvôli zatváraniu prevádzok, resp. ich obmedzenej prevádzke, nútení hľadať iné možnosti stravovania ako napríklad doma vo väčšej miere variť, piecť a zabezpečiť teplé jedlo nielen sebe, ale celej rodine.

Nebuďte odkázaní na donášku toho istého jedla či pizze

Skvelým riešením sú hotové jedlá MIKROVAK

Sieť predajní FARMFOODS – Výnimočné potraviny, ponúka vo svojom sortimente hotové jedlá MIKROVAK z vlastnej výroby. Základom výnimočnosti rozmanitých gulášov, perkeltov, polievok či pečených mias je švédsky patent balenia, ktorý zaisťuje trvanlivosť jedál až do 60 dní, bez použitia konzervačných látok a stabilizátorov.




Ide o špeciálny spôsob konzervácie pomocou patentovaného spôsobu varenia a prípravy jedla priamo v obale, ktorý udržiava potravinu dlhodobo čerstvú a zdravú. Vďaka tomu nie je pri výrobe použitá žiadna prídavná alebo konzervačná látka.

Najrôznejšie špeciality rýchlo a v pohodlí domova

Z ponuky hotových jedál MIKROVAK si vyberie každý, keďže zahŕňa najrôznejšie gurmánske špeciality.

Mäsové jedlá sú pripravené zo zvierat z vlastných chovov býkov Charolais, ošípaných Mangadurca, teliat a kurčiat. V ponuke nájdete napríklad aj MJ03 Teľací perkelt a Perkelt Mangadurca, Pečenú krkovičku, Guľky Charolais v paradajkovej omáčke či Pikantné kuracie ragú. Aktuálne si môžete dopriať polievku Palóc na kyslo, ktorá je s výdatnou bravčovinou. Vegetariánom zas príde vhod Krupoto s lesnými hubami.

Výroba MIKROVAK sa zameriava aj na rôzne regionálne exkluzivity a tradičné národné jedlá. Aj preto sú v nej dostupné napríklad Holúbky z Mangadurcy, Krupoto s Kurou kráľov, ale tiež tradičné Francúzske zemiaky či Segedínsky guláš.

Viacero špecialít príznačných pre našu krajinu v sebe spája obľúbená Slovenská zabíjačka. Zastúpené sú aj parené jedlá, spomedzi ktorých v ponuke nájdeme Domácu knedľu a detskými zákazníkmi milované Parené buchty. Začala sa aj sezóna huspeniny, ktorú MIKROVAK v sieti FARMFOODS tiež ponúka.


Celý sortiment výrobkov MIKROVAK.
Po kliknutí na obrázok sa vám zobrazí viac informácii o výrobkoch.





Najjednoduchšia možná príprava

Jedlá sú po zakúpení pripravené na vychutnávanie, potrebné je ich len zohriať v pôvodnom obale v mikrovlnke. Pre tých, ktorí nie sú vyznávačmi mikrovlniek, je vhodný aj horúci vodný kúpeľ, alebo klasické ohrievanie v hrnci. Na konzumáciu je jedlo pripravené po 3-minútovom ohrievaní, pričom vám pípnutie ventilu na obale samo oznámi, kedy je rovnomerne ohriate.

Po zohriatí máte na tanieri pripravené plnohodnotné jedlo, ktoré stačí iba zjesť, vo výnimočných prípadoch dochutiť korením, podľa vlastnej chuti. Nemusíte navštevovať iné predajne potravín pre nákup ďalších surovín, čo je aktuálne časovo ešte náročnejšie a vyčerpávajúcejšie. Dlhé čakanie na donášku z reštaurácie nepreskúmateľného zloženia a prípravy môže byť pasé. Výberom hotových jedál MIKROVAK vyriešite množstvo problémov naraz.


Bez tzv. „E-čok“ a s jasným zložením a pôvodom

Aj pri hotových jedlách MIKROVAK ponúkame výnimočnú kvalitu, ktorá je príznačná pre celý sortiment výrobkov FARMFOODS. Sú vyrobené bez látok s povinnosťou označovania v potravinách ako „E“. Všetky ingrediencie sú z vlastných surovín, pochádzajú z vlastných fariem, polí a výrobných prevádzok združujúcich farmárov do krátkeho dodávateľského reťazca FARMFOODS.

Svojím obsahom sa teda odlišujú od väčšiny iných polotovarov, ktoré obsahujú veľké množstvo „E-čok“ ovplyvňujúce trvanlivosť, chuť či arómu pokrmov. Sieť FARMFOODS sa aj pri výrobe balených jedál drží svojej filozofie s jasným a vysledovateľným obsahom a pôvodom.


Dostupné výlučne v sieti FARMFOODS – Výnimočné potraviny

Aj v čase prísnych obmedzení pohybu súvisiacich s pandémiou si môžete kedykoľvek dopriať chutné a teplé jedlá rýchlo a bez potreby opúšťať domov či kanceláriu. Navštívte sieť predajní FARMFOODS – Výnimočné potraviny a vyberte si hotové jedlá MIKROVAK, vďaka ktorým sa môžete kvalitnými špecialitami predzásobiť až na 60 dní dopredu.

Výnimočné potraviny FARMFOODS v súčasnosti tvoria desiatky predajní po celom Slovensku. Nákup hotových jedál v prípade potreby môžete doplniť aj ďalšími výrobkami zo širokého sortimentu FARMFOODS. Ten zahŕňa 800 výrobkov, z toho 600 je vlastnej výroby, z ktorých si môžete vybrať veľa surovín a nápadov, ktoré pomáhajú pri šetrení času v kuchyni. S FARMFOODS môžete byť profesionálnym šéfkuchárom za pár minút.


infokiosk FARMFOODS Nájdite predajňu FARMFOODS