Nakupujete potraviny pre deti? FARMFOODS je správna voľba

Určite patríte medzi rodičov usilujúcich sa poskytnúť svojim deťom to najlepšie. Zodpovedný a starostlivý prístup k výchove presne odzrkadľuje aj výber pokrmov, ktoré vašim ratolestiam ponúknete.

Kvalita potravín, ich bezpečnosť a jasný pôvod by mali byť kľúčovými pri ich nákupe. O to viac, ak ich kupujete aj pre vaše deti. Udalosti zo začiatku roka súvisiace s dovozom nekvalitných zahraničných produktov na náš trh však ukázali, ako veľmi je potrebné byť pri ich výbere ostražitý. Rozhodne by ste ani vy svojmu synovi či dcére nepriniesli pokrm s pochybným pôvodom a zložením, keby ste vedeli o rizikách, ktoré v sebe nesú.


Dostať sa k poctivým potravinám vôbec nie je zložité. Sortiment výnimočných potravín FARMFOODS ponúka výlučne slovenské výrobky z vlastných fariem, polí a výrobných prevádzok. Vyrobené sú bez tzv. „E-čok“, konzervantov a bez GMO, podľa vlastnej filozofie tzv. Farmfoods koncept. Preto keď pre vaše deti vyberiete niektorý z výrobkov FARMFOODS, viete, čo kupujete.

Ponuka výrobkov FARMFOODS pokrýva celú škálu produktov najrôznejšieho druhu, je teda vhodná aj pre najmenších. Vyberať si môžete z najrôznejších mäsových výrobkov z hovädziny, bravčoviny, jahňaciny, teľaciny aj hydiny, ale aj z širokej ponuky chutných jogurtov, syrov či ďalších produktov z mlieka.


Sortiment tvoria aj potraviny pripravené zo zemiakov, cestoviny, medy či vajcia. Potraviny, ktoré reťazec zatiaľ nevyrába vo vlastnej réžii, dopĺňa tovarom od iných slovenských výrobcov. Tí však takisto musia spĺňať určité kvalitatívne kritériá, aby mohli byť zaradené do predajní FARMFOODS.

Majte vždy pri nákupoch pre vaše deti na zreteli dôležitosť zloženia a pôvodu potravín. Vezmite do svojich rúk zdravie vás a vašej rodiny. Sieť FARMFOODS – Výnimočné potraviny je v týchto ohľadoch stávkou na istotu.