100 % ovčie výrobky z našej farmy opäť v ponuke!

Nepasterizovaná bryndza

100% Bryndza FARMFOODS Naša bryndza je vyrábaná z nepasterizovaného mlieka, získaného od oviec pasúcich sa na aromatických pastvách v nadmorskej výške 700-900 metrov nad morom na salaši v Hornom Turčeku. Táto nadmorská výška je veľmi dôležitá pre skladbu rastlín na lúkach a pasienkoch, na ktorých sa naše ovečky pasú. To má veľký vplyv na kvalitu a chuť ovčieho mlieka a samozrejme aj na chuť bryndze. Takáto bryndza je príjemne aromatická, veľmi jemne pikantná, svieža a veľmi chutná. Zistite viac o výrobku Nepasterizovaná bryndza na našom infokiosku.


Nepasterizovaný čerstvý syr

Ovčí syr FARMFOODS Nepasterizovaný čerstvý 100% ovčí syr je poctivý kus čerstvej ovčej hrudky, je vyrobený z najkvalitnejšieho čerstvého ovčieho mlieka od oviec, ktoré sa pasú na podhorských lúkach. Výroba prebieha za prísnych hygienických podmienok, čo umožňuje vyrobiť kvalitný voňavý syr, zabaliť ho a dodať ho až k zákazníkovi. V balení sa môže objaviť malé množstvo srvátky, ale to je prirodzené, je to dôkaz čerstvosti syra. Tento syr k zákazníkovi prinesie atmosféru salaša, je sladký a šťavnatý, a vŕzga pod zubami. Zistite viac o výrobku Nepasterizovaný čerstvý syr na našom infokiosku.


Kyslá žinčica

Kysla źinčica FARMFOODS Fermentovaním našej sladkej žinčice za prísne sledovaných podmienok vzniká užasná kyslá žinčica. Vyrobená za prísne sledovaných podmienok pre dokonalý pôžitok v prísnych a dôsledne kontrolovaných hygienických podmienkach, čím sa zabraňuje negatívnym vôňam ako ich ľudia často poznajú z hygienicky nie stále vyhovujúcich salašov, kde sa nekladie dôraz na čistotu zvierat, mlieka a výrobkov z nich. Zistite viac o výrobku Kyslá žinčica na našom infokiosku.




Spoznajte našu farmu a bryndziareň na Turčeku

Tu pre vás chováme ovce a vyrábame výrobky zo 100 % ovčieho mlieka.



Nájdite predajňu FARMFOODS