Sieť predajní FARMFOODS pred pár týždňami spojila svoje sily so sieťou môj obchod. Týmto spojením vznikli unikátne predajne, ktoré ponúkajú svojim zákazníkom čo najširší sortiment s čo najlepšími cenami.


Predajňa Môj obchod Farmfoods

Predajňu spojenia FARMFOODS a môj obchod nájdete aj v Prešove na Baštovej ulici


Spojením pribudli do predajní mnohé známe, ale aj menej známe výrobky, ktoré pozná aj široká verejnosť. V predajniach si tak nakúpite rôzne druhy korenín, nové druhy kávy, džúsy, droždie, jogurty, čokoládové tyčinky, alkohol, ale aj produktovú radu Fine Life, majonézy, cestoviny a ryžu, pivo, minerálne vody, ochutené vody, nátierky, paštéty, pochutiny, syry, omáčky. V predajniach nájdete aj sekciu pre deti – sušienky, kaše a nápoje. Aj naďalej ponúkame mäsové, mliečne, zemiakové a ďalšie FARMFOODS výrobky v maximálnej možnej miere bez „E-čok“ a aditív. A tak si v predajni kúpite všetko pod jednou strechou.



Predajňa Môj obchod FarmfoodsPredajňa Môj obchod Farmfoods

Interiérové predajne FARMFOODS môj obchod v Bratislave (Kamenné námestie) a Nitre (OC Promenada)


Už čoskoro nájdu zákazníci aj špecifické kategórie výrobkov. Nakúpiť si budú môcť bezlaktózové či bezlepkové výrobky. Ak sa predsa len nájde sortiment, ktorý vám v našich predajniach chýba, pokojne nás kontaktujte a my to napravíme.


Zákazníci si môžu bohatšiu ponuku výrobkov nakúpiť v predajniach v Košiciach pri OC Cassovia a na Študentskej ulici, v Prešove na Baštovej ulici, v Nitre v OC Promenada a v Bratislave na Kamennom námestí. Jednotlivé predajne otvorili svoje brány silnejšie a plné skvelých, chutných a výnimočných výrobkov.