Novinky na e-shope! Farmfoods pre vás pripravil nové mäsové výrobky


Novinky na e-shope! Farmfoods pre vás pripravil nové mäsové výrobky

"Jedlo pre ľudí sú nebesá" (čínske porekadlo)


"Jesť, to je nevyhnutnosť, ale správne jesť, to je umenie" (François de La Rochefoucauld)


Záleží nám na tom, aby ste vy, naši zákazníci, dostávali len to najlepšie. Preto sa neustále vzdelávame, zlepšujeme, rozširujeme svoje obzory a možnosti. Výsledkom tohto nášho snaženia je celý rad nových, zdravších a vďaka použitiu nášho kvalitného mäsa a technológií aj naozaj kvalitnejších mäsových výrobkov.

Aby sme vám ukázali a niektorým pripomenuli ozajstnú chuť tradičných mäsových výrobkov, na ktorú pravdepodobne spomínajú už len naši starí rodičia, rozhodli sme sa pre vás vyrobiť delikátne a pravé mäsové paštéty, výborné sekané mäso, lahodné hovädzie a bravčové mäso vo vlastnej šťave a mnoho iných, nových, prémiových produktov.

Na rozdiel od rovnakých výrobkov vo veľkých obchodných reťazcoch, sú naše výrobky výnimočné vďaka použitiu len vlastných surovín, ktoré pochádzajú z našich kvalitných mäsových plemien z býkov Charolais, ošípaných Mangadurca a a jahňaciny. Všetky výrobky a zmesi korenín sú navyše bez pridania akýchkoľvek „zázračných“ umelých látok, farbív a škodlivých „E-čok“.

Dnešný potravinový kódex žiaľ stanovuje len veľmi smiešne a nízke požiadavky na podiel mäsa v týchto výrobkoch. Výrobca si tak kvalitu určuje sám. Ak chcete vedieť, čo konzumujete, stačí obrátiť obal na zadnú stranu a hneď viete, na čom ste. Horšie to je pri pultovom predaji sortimentu bez obalu, kde sa bližšie informácie o výrobkoch ani nedozviete.

Veľké firmy a veľkí producenti priviedli tieto mäsové výrobky do pochybnej kvality a my k nim nemáme dôveru. Či už z dôvodu použitých surovín alebo technológie. Veď kupovať si nejaký pochybný mäsový výrobok nedáva zmysel. Navyše, ak je plný umelých prísad, škodlivín a tzv. „E-čok". Tieto látky majú za „úlohu“ zlepšiť a upraviť vlastnosti výrobkov. Či už je to chuť a vôňa (E 620), skupenstvo (E 440), trvanlivosť (E 202), alebo farba (E 102). Viac informácií o zložení týchto produktov sa môžete dočítať TU

Každý z nás si má možnosť vybrať. Aj keď kvalitných výrobkov v kategórii z oblasti mäkkých a pečených mäsových výrobkov na Slovensku nie je veľa, u nás dostanete účelne a výberovo len to najlepšie a najkvalitnejšie. Nahliadnite do ponuky nášho e-shopu a vyberte si spomedzi delikátnych paštét, vynikajúceho sekaného mäsa, lahodných kúskov hovädzieho a bravčového vo vlastnej šťave, na paprike, či na hrianky, domácich špekačiek opekačiek, či utopencov v podobe našich utopených opekačiek.