Prichádzajú Vianoce, a to pre mnohých z nás znamená aj viac času stráveného v kuchyni prípravou rôznych pokrmov na sviatky. Rok 2017 bol pre nás pri rozširovaní ponuky hojný, a tak pri oslavách najvýznamnejšieho sviatku v ňom sa môžete v plnej miere spoľahnúť na náš sortiment.


ŠTEDROVEČERNÁ VEČERA S OBLÁTKAMI A MEDOM

Hlavnú časť predvianočného varenia a pečenia pochopiteľne tvorí príprava štedrovečernej večere. Predchádza jej jedenie oblátok s medom. Aj tu už môžete siahnuť po niektorom z tých našich, máme ich pre vás viacero.

Súčasťou štedrovečerného stola sú aj med a cesnak.


HLAVNÝ CHOD

Nasleduje hlavný chod – kapustnica. Jej chuť neodmysliteľne dotvára klobása. U nás si môžete vybrať akúkoľvek podľa chuti, ktorú preferujete. Vieme vám však zaručiť, že bude chutiť presne ako klobásy vyrobené podomácky.

Na vianočné recepty špeciálne odporúčame našu Klobásu na pečenie.


Spolu s kapustovou polievkou patrí k štedrovečernej večeri aj ryba. Kapra síce v ponuke nemáme, no nahradiť ho môžete aj pstruhom alebo sumčekom africkým. Niektorí radšej však uprednostnia rezne, a či už sa rozhodnete pre prípravu bravčových alebo kuracích, aj s nimi vám radi pomôžeme.

NEZABUDNITE NA KOLEDNÍKOV

K štedrovečernej pohode, ale aj tráveniu ďalších sviatkov, patria aj rôzne chutné koláče a podobné dobroty. Vianoce si bez vône medovníkov a chuti lineckého pečiva, makového závinu a vianočky možno predstaviť len ťažko. Preto sa vám pri pečení určite zíde smotana, maslo, mak či tvaroh.

Našu širokú ponuku oceníte pri pečení, ale aj pri pohostení koledníkov.


Sortiment FARMFOODS vám pokryje celý rad surovín potrebných na prípravu chutných koláčov či zákuskov pre rodinu. Netreba zabúdať ani na koledníkov. Ak vám prídu zavinšovať, odvďačiť sa im môžete aj tradičným spôsobom, pohostením chlebom so slaninou, masťou alebo klobásou. Ulahodiť im však môžete aj pohárom dobrej medoviny.

Dobrá medovina poteší chuťové poháriky a zároveň zahreje počas decembrovej zimy.


KVALITNÉ DOBROTY AJ POD STROMČEKOM

Ešte stále rozmýšľate, ako potešiť svojich blízkych? Vyskúšajte originálny darček – netradičný výnimočný výrobok z našej ponuky! Tým ich nielen prekvapíte, ale aj potešíte ich chuťové poháriky. Ak Vianoce oslavujete s milovníkmi kvalitného mäsa, dobrý steak alebo jerky budú správnou voľbou.

Vašich blízkych môžete pod stromčekom prekvapiť aj netradičným a zároveň výnimočným darčekom.


Deti sa zas isto potešia korbáčikom, jogurtom alebo jogurtovému mlieku. Možnosti sú neobmedzené!

Mliečne výrobky FARMFOODS využijete pri rôznych príležitostiach aj počas Vianoc.


VÝNIMOČNÉ CHUTE AJ NA 1. A 2. SVIATOK VIANOČNÝ

Prežitie sviatkov v spoločnosti výnimočných chutí môže pokračovať aj počas ďalších dní. Na 1. sviatok vianočný je zvykom pripraviť si pečenú kačicu s knedľou. Ak si viete knedľu pripraviť sami, zíde sa vám naša múka a mlieko, chutná kačica kráľov dá sviatočnému jedlu takisto vyniknúť svojimi skvelými chuťovými vlastnosťami. Ako polievka sa pri takejto voľbe ponúka priamo chutný slepačí vývar. Náš sortiment z Kráľovho Brodu vám pri hľadaní surovín hravo pomôže.

Súčasťou nášho sortimentu od spoločnosti AGROSTAAR KB sú aj oleje a múka.


Nadchádzajúci predvianočný zhon viete vyriešiť jednoducho - v predajniach FARMFOODS nájdete všetko potrebné na varenie a pečenie pod jednou strechou. Nakupovanie vám navyše vieme aj zjednodušiť ponukou našich darčekových balíčkov s výberom našich výnimočných výrobkov.

Svojim najbližším môžete venovať aj náš darčekový balíček


Obdarovať svojich blízkych môžete aj poukážkou na nákup u nás, ktorú aktuálne tiež nájdete v našich predajniach. Oslávte sviatky v kruhu svojich blízkych a doprajte im aj výnimočný gurmánsky zážitok. Veselé Vianoce!