Od 6. októbra je pre našich zákazníkov otvorená prvá samoobslužná predajňa FARMFOODS - Výnimočné potraviny. Nájdete ju na križovatke hlavnej cesty v Sobôtke - Rimavskej Sobote pri areáli firmy Expresstrans.

Našu samoobslužnú predajňu v Rimavskej Sobote nájdete na križovatke Sobôtka, na hlavnom ťahu medzi Lučencom a Rožňavou.


V našej sieti predajní výnimočných potravín ide o prvú samoobslužnú predajňu. Preto je v nej v porovnaní s obslužnou v Rožňave a s pojazdnými predajňami širšia ponuka výrobkov FARMFOODS. Nájdete v nej mäsové či mliečne potraviny, ale aj vína, medy, produkty zo zemiakov, sóje a ďalšie.


Široký výber výnimočných mäsových špecialít.

V samoobslužnej predajni nájdete aj naše mliečne výrobky vyrobené na našej prevádzke z mlieka našich kráv.


Rozšírili sme aj doplnkový sortiment od iných slovenských výrobcov, ktorí takisto vyrábajú potraviny netradičnej kvality. Novinkami v ponuke sú napríklad cukrovinky z medu, ryby, špaldové sušienky, vločky, instantné kaše či iné produkty.


V predajni nájdete rozšírenú ponuku našich výnimočných výrobkov, ale aj doplnkového sortimentu.


Ovocie a zelenina je takisto súčasťou ponuky novej predajne. Viacero z nich, ktoré je možné skladovať, bude dostupných celoročne. Preto si u nás budete môcť kedykoľvek zakúpiť napríklad jablká, hrušky, mrkvu či cibuľu. Avšak budeme mať pre vás aj druhy ovocia a zeleniny, ktoré sú sezónne. Budú teda dostupné len v období, keď ich je možné dopestovať. Vo všetkých prípadoch sú vypestované na Slovensku a od slovenských dodávateľov.


Ovocie a zelenina v našej ponuke sú vypestované výhradne na Slovensku.


V rimavskosobotskej predajni nájdete aj viac druhov nápojov, keďže v ponuke samoobslužnej predajne je aj širší výber remeselníckych pív, kombucha, cidery či bylinkové limonády.


Samoobslužná predajňa v rámci doplnkového sortimentu ponúka aj rôzne špeciálne nápoje od slovenských výrobcov.


Aj pre tieto výrobky platí, že ide o slovenské produkty, ktoré neobsahujú žiadne geneticky modifikované organizmy (GMO) a sú vyrábané čo najprírodnejšie, bez prídavných látok, tzv. “E”-čok.


Prví zákazníci v našej prvej samoobslužnej predajni.


V novej predajni vám budú vždy k dispozícii naše ochotné predajkyne.


Predajňa výnimočných potravín v Rimavskej Sobote je otvorená od pondelka do piatka v čase od 7:00 do 19:00, v sobotu máme otvorené od 7:00 do 16:00. V dohľadnej dobe plánujeme otvoriť aj ďalšie obslužné a samoobslužné predajne v súlade s našou víziou predajnej siete, aby boli naše výrobky čo najbližšie k vám.