Pomaly pečené jahňacie stehno
s koreňovou zeleninou
Tento recept vám prináša food bloggerka chudnemjedlom. Ako sama hovorí: "Jahňacie mäsko sa u nás pečie párkrát do roka. Bez toho, aby sa mäsko nepieklo pomaly a dlho to jednoducho nejde. Receptík je navyše bezlaktózový a bezlepkový."

Suroviny na prípravu:
- 250 g Delikátneho jahňacieho stehna s kosťou
- 3 ks cibule nakrájanej na mesiačiky
- 1/4 zeleru nakrajaného na kocky
- 1 PL olivového oleja
- 3 ks mrkvy nakrájanej na kolieska
- 10 PL pasterizovaných paradajok (pomodoro)
- 2 ks bobkového listu
Ingrediencie na prípravu jahňacieho mäsa
- štvorfarebné korenie
- 1 ČL čerstvého tymiánu
- 2 PL olivového oleja
- 1 ČL čerstvého rozmarínu
- 3 strúčiky cesnaku
- soľ