Pripravte si Poctivú sekanú s predpečenými zemiakmi



Poctivá sekaná / Poctivá sekaná so syrom

Podľa chuti si môžete zvoliť našu čisto mäsovú Poctivú sekanú z bravčového a hovädzieho mäsa alebo Poctivú sekanú so syrom z bravčového mäsa a syra. V oboch prípadoch plátky sekanej jemne osmažte na grile alebo panvičke cca 1 minútu z oboch strán. Pokrm môžete podávať s našimi výnimočnými predpečenými zemiakmi spod Tatier, kyslou uhorkou alebo s inou prílohou podľa chuti.

Predpečené ochutené krájané zemiaky

Zemiaky po rozbalení pečte na panvici na rozohriatom oleji 4-5 minút. Ak sa rozhodnete pre pečenie v rúre, odporúčame piecť pri teplote 160°C po dobu 15-20 minút, až kým nebudú zlatožlté. Dávajte pozor, aby ste zemiaky neprepiekli a zachovajte tak lahodný chuťový zážitok. Ak sa rozhodnete piecť menšie množstvo, znížte tiež čas pečenia.