Sójové fašírky


Ingrediencie

- Tatranské zemiaky - 1 balenie upečených ochutených Krájaných štvrtiek
- 3/4 Údeného tofu FARMFOODS
- 1 vajíčko FARMFOODS
- 1 polievková lyžica 100 % Tekvicového oleja
- 5 menších mrkiev
- 2 strúčiky cesnaku
- majorán
- soľ
- mleté Čierne korenie

Odporúčaná príloha:
- Kyslá desiatka
- zrejúce syry z AT DUNAJ
- kečup

Postup:

Zemiaky a mrkvu, tofu nastrúhame najemno. Pridáme roztlačený cesnak, soľ, majorán, mleté čierne korenie, vajce, olej, zamiešame. Na plech dáme papier na pečenie, rúru zohrejeme na 180-200 stupňov. Na plech robíme okrúhle placky o hrúbke asi 1 cm a pečieme do ružova. Podávame s kyslou smotanou z AT DUNAJ, postrúhaným syrom z AT DUNAJ, alebo s kečupom.

Doprajte si aj vy skvelú chuť výnimočných sójových fašíriek. Potrebné ingrediencie vám radi ponúkneme v našej sieti predajní FARMFOODS po celom Slovensku.