Sójové fašírky


Ingrediencie

- 4 stredné Tatranské zemiaky (poprípade Predpečené zemiaky)
- 5 menších mrkiev
- 3/4 Údeného tofu FARMFOODS
- 2 strúčiky cesnaku
- majorán
- soľ
- mleté čierne korenie
- 1 vajíčko FARMFOODS
- 1 polievková lyžica olivového oleja


Postup:

Zemiaky, mrkvu, tofu nastrúhame najemno, pridáme roztlačený cesnak, soľ, majorán, mleté čierne korenie, vajce, olej, zamiešame. Na plech dáme papier na pečenie, rúru zohrejeme na 180-200 stupňov. Na plech robíme okrúhle placky o hrúbke asi 1 cm a pečieme do ružova. Podávame s kyslou smotanou z AT DUNAJ, postrúhaným syrom z AT DUNAJ, alebo s kečupom.

Doprajte si aj vy skvelú chuť výnimočných sójových placiek. Potrebné ingrediencie vám radi ponúkneme v našej sieti predajní FARMFOODS po celom Slovensku.