Plánujete oslavu, návštevu alebo stretnutie s priateľmi? Máme pre vás výnimočný darček z vlastnej špajze! Syrový bochník vám zaručene príde vhod ako výnimočný dar pre vašich blízkych. Zrejúci syr z poctivého kravského mlieka je to najlepšie, čo vám vieme ponúknuť z našich bukových políc, z našej komory, kde dozrievajú tie najunikátnejšie slovenské syry.

Kvalita, ktorú poznáte

Ako bochníky si v našich predajniach môžete kúpiť syry, ktoré máme v sortimente FARMFOODS dlhšie a možno už poznáte ich kvalitu a výnimočnosť. Jemný dubník je vyrobený s použitím typických syrárskych kultúr, ktoré počas zrenia vytvárajú v tomto syre príjemné jemné, mliečne, krásne smotanové chute a vône, ktoré ocení každý väčší i menší milovník syrov. Vďaka tomu ho majú radi aj deti, ktoré častokrát syry s výraznými chuťami neobľubujú.

Ľahké pierko je syr s nižším obsahom tuku, len 30 % tuku v sušine. Je chuťovo jemný, príjemnej mliečnej chuti a vône, vývážený s fantastickým potenciálom pre ďalšie zrenie. Jeho ľahká, jemná a svieža chuť a vôňa prekvapí a ulahodí vašim chuťovým pohárikom. Doplnený kvalitným bielym vínom, alebo sviežim sladkokyslým ovocím je neodolateľný a vhodný pre každú príležitosť.

Výnimočná kvalita dostupná v predajniach FARMFOODS

Bochníky syrov Ľahké pierko a Jemný Dubník si môžete nakúpiť v predajniach FARMFOODS. Doprajte si výnimočnú kvalitu slovenských syrov, ktoré sú vyrobené z mlieka vlastných zvierat. Potešte svojich blízkych či známych výnimočným darčekom. Dobrú chuť!