RECEPT: T-bone steak s cesnakom, kapary a pažítkou
Ingrediencie:
- 6 kusov T-bone steakov
- 1 strúčik cesnaku
- 1 lyžica olivového oleja
- 1 lyžica nasekanej čerstvej pažítky
- 2 lyžice kapary
- 175g Tradičného masla

Maslo spolu s cesnakom, kapary a pažítkou zmiešame v miske. Dochutíme soľou a korením. Namiešanú zmes vložíme do uzatvárateľnej misy a necháme vychladnúť v chladničke.
Panvicu zohrejeme na vysokú teplotu a na masle približne po dobu 3-4 minút (podľa vlastnej chuti) opečieme okorenený a osolený T-bone steak. Opečený steak následne vyložíme na plech, zakryjeme fóliou a necháme odstáť po dobu približne 5 minút.
Po odstátí steaky potrieme predpripravenou zmesou. Odporúčame podávať s opekanými zemiakmi a šalátom.