RECEPT: T-bone steak s cesnakom, kapary a pažítkou

Ingrediencie:

  1. 6 kusov T-bone steakov
  2. 1 strúčik cesnaku
  3. 1 lyžica olivového oleja
  4. 1 lyžica nasekanej čerstvej pažítky
  5. 2 lyžice kapary
  6. 175g Tradičného masla

RECEPT: T-bone steak s cesnakom, kapary a pažítkou

Maslo spolu s cesnakom, kapary a pažítkou zmiešame v miske. Dochutíme soľou a korením. Namiešanú zmes vložíme do uzatvárateľnej misy a necháme vychladnúť v chladničke.

Panvicu zohrejeme na vysokú teplotu a na masle približne po dobu 3-4 minút (podľa vlastnej chuti) opečieme okorenený a osolený T-bone steak. Opečený steak následne vyložíme na plech, zakryjeme fóliou a necháme odstáť po dobu približne 5 minút.

Po odstátí steaky potrieme predpripravenou zmesou. Odporúčame podávať s opekanými zemiakmi a šalátom.

Prajeme dobrú chuť