Kvalita a čerstvosť mäsových výrobkov sa dostala v uplynulom období do centra pozornosti odborníkov, ale aj širokej verejnosti. Žiaľ, aj nedávne udalosti ukázali, že nie je mäso ako mäso a pri jeho kúpe treba byť obozretný.


V sortimente FARMFOODS sa o čerstvosť mäsových výrobkov nemusíte báť. Vysoká kvalita všetkých našich produktov je samozrejmosťou. A platí to aj pre výsekové mäso (teda čerstvé mäso pochádzajúce z našich bitúnkov a fariem). Rovnako, ako iné potraviny, aj výseky v našej ponuke sú z mäsa zvierat, ktoré chováme v rámci nášho združenia na vlastných farmách na Slovensku.

Celý chov máme pod kontrolou a je nad rámec platných noriem. Potvrdzuje to Farmfoods koncept – naša filozofia, ktorej logo nájdete aj na etiketách nielen výrobkov z výseku. Podmienky chovu zvierat sú zachytené aj vo videu o prevádzke GET group, ktorá vám prináša výrobky nielen z výsekového mäsa.


A o tom, že naozaj si máte z čoho vyberať, sa môžete presvedčiť aj sami. Zákazníkom ponúkame čerstvé mäso z takmer všetkých zvierat, z ktorých vám prinášame mäsové výrobky. Vybrať si môžete z hovädziny, bravčoviny, teľaciny, aj jahňaciny. Výsekové mäso rýchlo nájdete aj na našej stránke – zaradené je v podskupine „Čerstvé chladené“.


Navštívte nás a kupujte potraviny, ktoré sú bezpečné, kvalitné a s istotou ich môžete dopriať sebe, aj vašej rodine. Naše kvalitné slovenské mäso nájdete v predajniach FARMFOODS po celom Slovensku. Doprajte si poctivé slovenské potraviny z vlastných fariem. Tešíme sa na vás!


Pozrite si aktuálny plán naskladnenia výsekového mäsa na február: