Dnes Odporúčame

OT11

Podpultová nepasterizovaná 100% ovčia bryndza

logo prevádzky FARMFOODS

Úprimne odporúčam tradičnú nepasterizovanú 100% ovčiu bryndzu. Je to slovenský mikrobiálny fenomén, patent prírody. Bryndza je probiotická bomba, práve probiotiká majú blahodarne účinky na ľudský organizmus. V jednom grame bryndze sa nachádza asi jedna miliarda týchto prospešných mikroorganizmov z viac ako devätnástich druhov.

Obsahuje 100 až 1000 - krát viac užitočných mikroorganizmov než živé jogurty. Je výdatným zdrojom kvalitných bielkovín, minerálov a vitamínov. Tieto účinky má len bryndza vyrobená z nepasterizovaného mlieka, pri pasterizácií sa mikroorganizmy zničia. Práve preto kupujem tento výnimočný produkt v obchodnom reťazci FARMFOODS. A prečo je podpultová? Do bryndze sa bežne primiešava lacné kravské mlieko a to až 50%! Skúste nájsť na trhu konkurenčnú bryndzu, ktorá je zo 100% slovenského ovčieho mlieka a nie z dovozu. Táto bryndza je vyrobená výrobcom s oválnou pečiatkou - SK, ktorá zaručuje 100% kontrolovateľnú hygienu pri výrobe a balení, ktorý je aj držiteľom medzinárodných ISO certifikátov kvality pri výrobe a distribúcii potravín.

Z tejto bryndze veľmi radi a často robíme napríklad bryndzovú nátierku, cela naša rodinka ju zbožňuje.
Recept na bryndzovú nátierku :
Je to veľmi jednoduchý recept, rýchlo sa prípravy a je nevysloviteľne chutný.

Potrebujeme :
• 250 g – bryndze
• 100 g – masla
• pažítku alebo cibuľu ( podľa chuti )
• 1 PL - sladkú červenú papriku
• 1/2 ČL – drvenú alebo mletú rascu ( podľa chuti )
• soľ

Postup :
V jednej miske zmiešame maslo s bryndzou, dovtedy miešame kým nedostaneme jednu homogénnu masu. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku alebo pažítku podľa chute. Pridáme aj sladkú červenú papriku, rascu, soľ a jemne premiešame. Odporúčam hodinku odstáť, aby sa vône pekne skamarátili.
Prajem Vám dobrú chuť!

infokiosk FARMFOODS

Objavujte s nami významy jednotlivých log na etiketách našich výnimočných potravín a prevádzkach.

Spoznávajte význam lôg


Nájdite predajňu FARMFOODS
FARMFOODS

Doterajšie vaše odporúčania

TM11 - 85% čerstvé maslo ako prababka mútila - Štefan
HK13 - Stehná z našich kurčiat - čerstvé z kurína SK – Ondrej
ZC01 - Bryndzové pirohy z Tatier s bryndzou z Turčeka – Jaroslav
MV41 - Natur klobása na gril - jemne pikantná - Dušan
MH12 - Smotanový jogurt 8,5% - Svieža jahoda – Lucia
HK96 - Krídla z našich kačíc - mrazené z jazera SK – Mario
ZS03 - Zrejúci syr pripravený na vyprážanie – Gabriela

MV43 - Socialistické pikantné šťavnaté párky – Pavel
HK81 - Naše kurča celé - mrazené z kurína SK – Ján
SB85 - Natur bravčová zmes - mletá predpripravená – Melania
SM01 - Slovenský Agátový med - Včelie zlato - Michal
SK11 - Za studena lisovaný Olej De luxe fritovací 210 °C – Ján