Nožina bez kosti

Rebrá s kosťou Charolais upravené

Charolais rebrá sú pripravované metódou sous vide, po ktorej zostanú rebrá jemné, krehké, šťavnaté, plné delikátnych chutí, vďaka ktorým si túto špecialitu zamilujete. Odporúčame na grilovanie alebo pečenie.

Vákuovo balené.
Skladujte pri teplote od 0°C do +4°C.
Po otvorení ihneď spotrebujte.
Určené na konzumáciu po tepelnej úprave.

Zloženie: hovädzie rebrá

Návrh na prípravu: Hovädzie rebrá vybrať z obalu, podliať šťavou, ktorá je súčasťou balenia, okoreniť podľa vlastnej chute a 20 min zapiecť v rúre vyhriatej na 180 °C. Čas prípravy sa môže meniť.

Pôvod: Slovenská republika

Garantujeme minimálne 5 dňovú trvanlivosť na všetky výrobky po ich doručení k vám domov.

Na sklade sa nenachádza žiadny produkt tohto výberu.