0item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Filet Mignon "par excellence"

Jemný Filet Mignon

CENA s DPH: 4,80 € / 100g

spotreba mäsa na 100g hotového výrobku
108g

Jemný Filet Mignon

''Elegantná klasika a delikátna krehkosť''

''Par excellence'' je špeciálna úprava, resp. predpríprava steakov pre tých, ktorí majú málo skúseností a obavy z klasickej prípravy steakov doma. Táto špeciálna úprava od nás vám zabezpečí, že pri dodržaní návodu nemôžete váš steak pokaziť a máte ho pripravený na konzumáciu do 5-6 minút.

Filet mignon je krehký, jemný steak, ktorý zaručene zapôsobí svojou jedinečne výnimočnou chuťou a textúrou. Pochádza zo strednej časti hovädzej sviečkovice, ktorá sa pokladá za najdrahší a najjemnejší kus hovädzieho mäsa bez tukových častí. Medzi jeho najznámejšie a najviac oceniteľné charakteristiky patrí krehkosť, elegancia a delikátnosť. Práve vďaka týmto charakteristikám má Filet Mignon schopnosť očariť tých, ktorí ledva konzumujú hovädzie mäso, a zároveň aj tých najväčších fanúšikov.

Prémiová kvalita Charolais
Nastaviť zostupne

položiek: 2

Aktuálny zoznam výrobkov v ponuke / na sklade:

  1. Filet Mignon steak ''par excellence'' - Charolais Natur L 2 ks 220g

    ''Elegantná klasika a delikátna krehkosť''

    Filet mignon je krehký, jemný steak, ktorý zaručene zapôsobí svojou jedinečne výnimočnou chuťou a textúrou. Pochádza zo strednej časti hovädzej sviečkovice, ktorá sa pokladá za najdrahší a najjemnejší kus hovädzieho mäsa. Pre tých, ktorí neobľubujú tukové časti mäsa, je steak zo sviečkovice to pravé. Medzi jeho najznámejšie a najviac oceniteľné charakteristiky patrí krehkosť, elegancia a delikátnosť. Práve vďaka týmto charakteristikám má Filet Mignon schopnosť očariť tých, ktorí ledva konzumujú hovädzie mäso, a zároveň aj tých najväčších fanúšikov. Viac o spôsobe úpravy našich steakov zrením sa dočítate tu.

    ''Par excellence'' je špeciálna úprava, resp. predpríprava steakov pre tých, ktorí majú málo skúseností a obavy z klasickej prípravy steakov doma. Táto špeciálna úprava od nás vám zabezpečí, že pri dodržaní návodu nemôžete váš steak pokaziť a máte ho pripravený na konzumáciu do 3-4 minút. Steak dáte na rozpálenú panvicu a prudko opečiete jednu až dve minúty z každej strany. Vaša rodina resp. návšteva bude z vášho umenia nadšená.

  2. Filet Mignon steak ''par excellence'' - Charolais Natur L 2 ks 340g

    ''Elegantná klasika a delikátna krehkosť''

    Filet mignon je krehký, jemný steak, ktorý zaručene zapôsobí svojou jedinečne výnimočnou chuťou a textúrou. Pochádza zo strednej časti hovädzej sviečkovice, ktorá sa pokladá za najdrahší a najjemnejší kus hovädzieho mäsa. Pre tých, ktorí neobľubujú tukové časti mäsa, je steak zo sviečkovice to pravé. Medzi jeho najznámejšie a najviac oceniteľné charakteristiky patrí krehkosť, elegancia a delikátnosť. Práve vďaka týmto charakteristikám má Filet Mignon schopnosť očariť tých, ktorí ledva konzumujú hovädzie mäso, a zároveň aj tých najväčších fanúšikov. Viac o spôsobe úpravy našich steakov zrením sa dočítate tu.

    ''Par excellence'' je špeciálna úprava, resp. predpríprava steakov pre tých, ktorí majú málo skúseností a obavy z klasickej prípravy steakov doma. Táto špeciálna úprava od nás vám zabezpečí, že pri dodržaní návodu nemôžete váš steak pokaziť a máte ho pripravený na konzumáciu do 3-4 minút. Steak dáte na rozpálenú panvicu a prudko opečiete jednu až dve minúty z každej strany. Vaša rodina resp. návšteva bude z vášho umenia nadšená.

Nastaviť zostupne

položiek: 2