0item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ribeye Steak "par excellence"

Šťavnatý Ribeye steak Šťavnatý Ribeye steak

CENA s DPH: 3,20 € / 100g

spotreba mäsa na 100g hotového výrobku
105g

Šťavnatý Ribeye steak

''Symfónia chutí, ktorá vás s istotou dostane''

''Par excellence'' je špeciálna úprava, resp. predpríprava steakov pre tých, ktorí majú málo skúseností a obavy z klasickej prípravy steakov doma. Táto špeciálna úprava od nás vám zabezpečí, že pri dodržaní návodu nemôžete váš steak pokaziť a máte ho pripravený na konzumáciu do 5-6 minút.

Pochádza z vysokej roštenky, ktorá je jedným z najideálnejších svalov na prípravu steakov. V niektorých krajinách si ho dokonca cenia viac ako sviečkovicu. Vo svojej štruktúre ako aj po obvode obsahuje tuk. V strednej časti sa nachádza typické tukové oko, čo dodáva steaku výnimočnú šťavnatosť, chuť a vôňu. Jeho štruktúra je tiež špecifická. Nie je veľmi mäkká ani príliš tvrdá. Jedno je však isté – naše skvostné Rib Eye steaky vás s istotou ohromia.

Prémiová kvalita Charolais
Nastaviť zostupne

položiek: 2

Aktuálny zoznam výrobkov v ponuke / na sklade:

  1. Ribeye steak ''par excellence'' - Charolais Natur 1 ks 546g

    ''Symfónia chutí, ktorá vás s istotou dostane''

    Pochádza z vysokej roštenky, ktorá je jedným z najideálnejších svalov na prípravu steakov. V niektorých krajinách si ho dokonca cenia viac ako sviečkovicu. Vo svojej štruktúre ako aj po obvode obsahuje tuk. V strednej časti sa nachádza typické tukové oko, čo dodáva steaku výnimočnú šťavnatosť, chuť a vôňu. Jeho štruktúra je tiež špecifická. Nie je veľmi mäkká ani príliš tvrdá. Jedno je však isté - naše skvostné Rib Eye steaky vás s istotou ohromia. Viac o spôsobe úpravy našich steakov zrením sa dočítate tu.

    ''Par excellence'' je špeciálna úprava, resp. predpríprava steakov pre tých, ktorí majú málo skúseností a obavy z klasickej prípravy steakov doma. Táto špeciálna úprava od nás vám zabezpečí, že pri dodržaní návodu nemôžete váš steak pokaziť a máte ho pripravený na konzumáciu do 3-4 minút. Steak dáte na rozpálenú panvicu a prudko opečiete jednu až dve minúty z každej strany. Vaša rodina resp. návšteva bude z vášho umenia nadšená.

  2. Ribeye steak ''par excellence'' - Charolais Natur 1 ks 606g

    ''Symfónia chutí, ktorá vás s istotou dostane''

    Pochádza z vysokej roštenky, ktorá je jedným z najideálnejších svalov na prípravu steakov. V niektorých krajinách si ho dokonca cenia viac ako sviečkovicu. Vo svojej štruktúre ako aj po obvode obsahuje tuk. V strednej časti sa nachádza typické tukové oko, čo dodáva steaku výnimočnú šťavnatosť, chuť a vôňu. Jeho štruktúra je tiež špecifická. Nie je veľmi mäkká ani príliš tvrdá. Jedno je však isté - naše skvostné Rib Eye steaky vás s istotou ohromia. Viac o spôsobe úpravy našich steakov zrením sa dočítate tu.

    ''Par excellence'' je špeciálna úprava, resp. predpríprava steakov pre tých, ktorí majú málo skúseností a obavy z klasickej prípravy steakov doma. Táto špeciálna úprava od nás vám zabezpečí, že pri dodržaní návodu nemôžete váš steak pokaziť a máte ho pripravený na konzumáciu do 3-4 minút. Steak dáte na rozpálenú panvicu a prudko opečiete jednu až dve minúty z každej strany. Vaša rodina resp. návšteva bude z vášho umenia nadšená.

Nastaviť zostupne

položiek: 2