0item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Rump Steak "par excellence"

Robustný Rump steak Robustný Rump steak

CENA s DPH: 2,10 € / 100g

spotreba mäsa na 100g hotového výrobku
107g

Robustný Rump steak

''Kráľ marinovania''

''Par excellence'' je špeciálna úprava, resp. predpríprava steakov pre tých, ktorí majú málo skúseností a obavy z klasickej prípravy steakov doma. Táto špeciálna úprava od nás vám zabezpečí, že pri dodržaní návodu nemôžete váš steak pokaziť a máte ho pripravený na konzumáciu do 5-6 minút.

Steak zo stehna. Ide o veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký. Má však nedostatok tuku a mramorovania, čo môže pri úprave metódami suchého tepla ako grilovanie alebo pečenie spôsobiť, že sa vysuší a nie je taký šťavnatý. Výborný však je, keď sa pred úpravou namarinuje. Patrí medzi lacnejšie a dostupnejšie kúsky hovädziny, no vôbec preto neurazí, práve naopak: správny výber ingrediencií z neho robí rovnako špičkovú pochúťku.

Prémiová kvalita Charolais
Nastaviť zostupne

položiek: 2

Aktuálny zoznam výrobkov v ponuke / na sklade:

  1. Rump steak ''par excellence'' - Charolais Natur L 2 ks 286g

    ''Kráľ marinovania''

    Steak zo stehna. Ide o veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký. Má však nedostatok tuku a mramorovania, čo môže pri úprave metódami suchého tepla ako grilovanie alebo pečenie spôsobiť, že sa vysuší a nie je taký šťavnatý. Výborný však je, keď sa pred úpravou namarinuje. Patrí medzi lacnejšie a dostupnejšie kúsky hovädziny, no vôbec preto neurazí, práve naopak: správny výber ingrediencií z neho robí rovnako špičkovú pochúťku. Viac o spôsobe úpravy našich steakov zrením sa dočítate tu.

    ''Par excellence'' je špeciálna úprava, resp. predpríprava steakov pre tých, ktorí majú málo skúseností a obavy z klasickej prípravy steakov doma. Táto špeciálna úprava od nás vám zabezpečí, že pri dodržaní návodu nemôžete váš steak pokaziť a máte ho pripravený na konzumáciu do 3-4 minút. Steak dáte na rozpálenú panvicu a prudko opečiete jednu až dve minúty z každej strany. Vaša rodina resp. návšteva bude z vášho umenia nadšená.

  2. Rump steak ''par excellence'' - Charolais Natur L 2 ks 448g

    ''Kráľ marinovania''

    Steak zo stehna. Ide o veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký. Má však nedostatok tuku a mramorovania, čo môže pri úprave metódami suchého tepla ako grilovanie alebo pečenie spôsobiť, že sa vysuší a nie je taký šťavnatý. Výborný však je, keď sa pred úpravou namarinuje. Patrí medzi lacnejšie a dostupnejšie kúsky hovädziny, no vôbec preto neurazí, práve naopak: správny výber ingrediencií z neho robí rovnako špičkovú pochúťku. Viac o spôsobe úpravy našich steakov zrením sa dočítate tu.

    ''Par excellence'' je špeciálna úprava, resp. predpríprava steakov pre tých, ktorí majú málo skúseností a obavy z klasickej prípravy steakov doma. Táto špeciálna úprava od nás vám zabezpečí, že pri dodržaní návodu nemôžete váš steak pokaziť a máte ho pripravený na konzumáciu do 3-4 minút. Steak dáte na rozpálenú panvicu a prudko opečiete jednu až dve minúty z každej strany. Vaša rodina resp. návšteva bude z vášho umenia nadšená.

Nastaviť zostupne

položiek: 2