Postup prípravy:
- Do hrnca s vriacou vodou pridajte soľ, cestoviny a varte podľa návodu. Kým budú hotové, stihnete ľavou zadnou dokončiť omáčku.
- Na panvici roztopte maslo, prisypte nadrobno pokrájanú cibuľu, opečte dozlatista, pridajte najemno nastrúhanú mrkvu a olúpané* nakrájané paradajky a spolu krátko poduste.
- Nakoniec primiešajte hotovú mäsovú zmes, zohrejte a keď sa cestoviny dovaria, omáčku vypnite a pridajte nasekané čerstvé bylinky.
- Scedené cestoviny preložte k omáčke, premiešajte a podávajte so štedrou porciou strúhaného syra.
- A kým sa váš potomok zobudí, stihnete nielen navariť a zjesť , ale aj upratať kuchyňu.
- *paradajky jednoducho olúpete, keď ich najprv jemne po povrchu prejdete nožom a sparíte horúcou vodou