Odporúčania od fanúšikov výrobkov Farmfoods

Spoznajte niektoré odporúčania, recepty alebo príhody spojené s našimi výrobkami.
Vyberte si z vašich obľúbených výrobkov.



Uhorská klobása z mäsa Mangadurcy

Nátierka s bryndzou z Turčeka a pálivou paprikou

Mocná gazdovská klobása - vidiecka

Domáce lokše zo zemiakov spod Tatier

Čerstvá syrová hrudka z kravského mlieka

Krídelká z našich kurčiat čerstvé z kurína SK

Ľahké pierko jemne zrejúci syr s čili

Unikátna Gemerská Charolais klobása

Merlot rosé 2018, polosladké víno - kartón

Slovenský Včelí med zmiešaný - Včelie zlato

Domáca masť s oškvarkami Mangadurca

Čistá prírodná termizovaná nátierka s bryndzou z Turčeka

Za studena lisovaný olej bez vône - fritovací 210 °C

Nepasterizovaný čerstvý 100% ovčí syr z Turčeka

Údená paštéta z Mangadurcy

Plnené kapustové listy s mäsom a krúpami - hotové jedlo

Kyslá žinčica zo salaša Turček

Špaldové briošky s makovým posypom

Jogurt s ríbezľovým džemom vyzrievaný v kelímku 3,1%

Robustný Rump steak Charolais

Lekvár s medom - Vidiecka šípka

Tataráčik - zmes z najkvalitnejšej hovädziny

Prsia z našich kačíc - mrazené z jazera SK

Nezahusťovaný tvarohový dezert s vanilkou

Pšeničná múka kráľov - Polohrubá výberová

Lahodný biely smotanový jogurt 10%

Ľahké pierko 1 ročný zrejúci syr

Smotanový jogurt 8,5% - Zrelá čučoriedka

Stehná z našich kurčiat - mrazené z kurína SK

V kelímku vyzrievaný biely jogurt 3,7%

Jemná prírodná saláma - mäkká z mäsa

Sýty jogurtový nápoj s čučoriedkami 3,2%

Stehná z našich kačíc - mrazené z jazera SK

Jogurt so slivkovo-škoricovým džemom vyzrievaný v kelímku 3,1%

Marinované bravčové rebrá z karé Med a Chilli - na gril

Smotanový jogurt 8,5% - Vidiecka šípka

Smotanový jogurt 8,5% - Maková višňa

Extratenké cestoviny Sviatočné niťovky

Nezahusťovaný tvarohový dezert s kakaom

Smotanový jogurt 8,5% - Skvelé tiramisu

Poctivá sekaná - Leberkäse na gril

Semolinové cestovinové plátky Csusza original

Rožňavské párky so slaninou - špecialitka na gril

Smotanový jogurt 8,5% - Pôvabná černica



Ďalšia stránka: << 1, 2