Detaily
Pri výrobe sa používa výberová múka zo pšenice z našich polí, výberové zemiaky z nášho poľa v podtatranskej oblasti a bryndza spracovaná najmodernejšou technológiou zo surového ovčieho mlieka našich oviec v Hornom Turčeku. Cesto je pripravované pôvodnou receptúrou s prídavkom zemiakov, ktoré robia z cesta jemný kabát pre plnku, v ktorej sú zemiaky a viac ako 35 % bryndze. Podľa obdobia skladovanie máme možnosť vyberať si do plnku alebo cesta vždy správnu odrodu zemiakov, pretože pestujeme až 4 druhy skvelých zemiakov najvyššej kvality. To je dôvod, prečo budú plnka aj cesto vždy jemné a chutné. Ručnou prácou vám chceme dokázať, že nám na vašom gurmánskom zážitku záleží. Práve vďaka osobitému prístupu k príprave bude každé sústo Bryndzových pirohov z Turčeka ozajstným zážitkom.