Detaily
Pomaly pečené mäso je mäkkučké, voňavé, má úžasnú chuť a lahodný výpek. Ako prílohu sme zvolili tradičné pučené zemiaky s opraženou cibuľkou na masti so štipkou slaniny, ktoré budú určite lahodiť vašim zmyslom. NÁVOD NA PRÍPRAVU: Pred konzumáciou odstráňte kartónový obal. Celú nepoškodenú tácku s neprepichnutou vrchnou fóliou vložte do mikrovlnnej rúry. Na maximálnom výkone (800 W) zohrievajte cca 2-4 minúty, kým nezapočujete zvuk cez vrchný ventil. Po zohriatí odstráňte vrchnú fóliu (pozor horúce!) a môžete priamo konzumovať alebo servírovať. Alternatívne viete zohriať aj vo vriacej vode cca 10 min, alebo po otvorení a vyklopení môžete zohriať v panvici. Dobrú chuť!