Product was successfully added to your shopping cart.

Aktuálna ponuka FARMFOODS PRE HORECA

položiek: 4

  1. MIKROVAK - Chutné hotové jedlá z FARMFOODS surovín

    Guľky Charolais v paradajkovej omáčke 360g

    Mäsové jedlá - S varenými zemiakmi

    Foto
    Popis
    Už pri otvorení tejto gurmánskej špeciality zacítite úžasnú vôňu zrelých paradajok, ktoré s kombináciou mäsových guľôčok z hovädzieho mäsa vám skomponujú nebíčko v papuľke. Mäsové guľky okorenené tradične tvoria súhru chuti s našou fantastickou paradajkovou omáčkou doplnenou výraznými koreninami. Ako prílohu sme zvolili lahodné varené zemiaky, ktoré spolu s guľkami Charolais v paradajkovej omáčke, tvoria naozajstnú pochúťku. NÁVOD NA PRÍPRAVU: Pred konzumáciou odstráňte kartónový obal. Celú nepoškodenú tácku s neprepichnutou vrchnou fóliou vložte do mikrovlnnej rúry. Na maximálnom výkone (800 W) zohrievajte cca 2-4 minúty, kým nezapočujete zvuk cez vrchný ventil. Po zohriatí odstráňte vrchnú fóliu (pozor horúce!) a môžete priamo konzumovať alebo servírovať. Alternatívne viete zohriať aj vo vriacej vode cca 10 min, alebo po otvorení a vyklopení môžete zohriať v panvici. Dobrú chuť!
    Mäsové guľky okorenené tradične tvoria súhru chuti s našou fantastickou paradajkovou omáčkou doplnenou výraznými koreninami.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 5,49 € S DPH: 6,59 €
    /ks

    Typ balenia:
    1*360 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  2. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH61 Jemný Filet Mignon steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa. Filet Mignon je krehký a má výnimočnú chuť. Medzi jeho najznámejšie a najviac oceniteľné charakteristiky patrí krehkosť, elegancia a delikátnosť. Práve vďaka týmto charakteristikám Filet mignon dokáže potešiť mnohých - aj priaznivcov kvalitného mäsa, ale aj tých, ktorí hovädzinu konzumujú len zriedka.
    Filet Mignon je vyzreté výsekové mäso zo sviečkovice mladých býkov plemena Charolais, ktorá je najdrahším a najjemnejším kúskom hovädziny.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 54,54 € S DPH: 59,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  3. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH64 Labužnícky Strip steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Má však nedostatok tuku a mramorovania, čo môže pri úprave metódami suchého tepla ako grilovanie alebo pečenie spôsobiť, že sa vysuší a nie je taký šťavnatý. Výborný však je, keď sa pred úpravou namarinuje. Patrí medzi lacnejšie a dostupnejšie kúsky hovädziny, no vôbec preto neurazí, práve naopak: správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku. Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa.
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 36,35 € S DPH: 39,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  4. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH62 Robustný Rump steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký. Má však nedostatok tuku a mramorovania, čo môže pri úprave metódami suchého tepla ako grilovanie alebo pečenie spôsobiť, že sa vysuší a nie je taký šťavnatý. Výborný však je, keď sa pred úpravou namarinuje. Patrí medzi lacnejšie a dostupnejšie kúsky hovädziny, no vôbec preto neurazí, práve naopak: správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku. Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa.
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký, Výborný je ttedy, keď sa pred úpravou namarinuje. Správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 25,90 € S DPH: 28,49 €
    /kg

    Typ balenia:
    2x250 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

položiek: 4