Product was successfully added to your shopping cart.

Aktuálna ponuka FARMFOODS PRE HORECA

položiek: 8

  1. AT DUNAJ - Mliekarské a syrárske zázraky

    Maslo cca 250g vážené

    Tradičné z mlieka - Maslová dobrota

    Foto
    Popis
    Tradičné maslo je maslo vyrobené z úplne čerstvej sladkej smotany, s vyšším obsahom kvalitného mliečneho tuku, a to až 85%, vhodné na akékoľvek použitie. Toto maslo má oveľa bohatšiu chuť. Naše maslo je vyrobené zo smotany ktorá zrela do druhého dňa a podporili sa v nej všetky prirodzené chute. A o tom vás nemusíme presviedčať, jednoducho ho ochutnajte a ihneď spoznáte rozdiel.
    Tradičné maslo je maslo vyrobené z úplne čerstvej sladkej smotany, s vyšším obsahom kvalitného mliečneho tuku, a to až 85%, vhodné na akékoľvek použitie.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 12,35 € S DPH: 13,59 €
    /kg

    Typ balenia:
    1*250g (bal)

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  2. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH61 Jemný Filet Mignon steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa. Filet Mignon je krehký a má výnimočnú chuť. Medzi jeho najznámejšie a najviac oceniteľné charakteristiky patrí krehkosť, elegancia a delikátnosť. Práve vďaka týmto charakteristikám Filet mignon dokáže potešiť mnohých - aj priaznivcov kvalitného mäsa, ale aj tých, ktorí hovädzinu konzumujú len zriedka.
    Filet Mignon je vyzreté výsekové mäso zo sviečkovice mladých býkov plemena Charolais, ktorá je najdrahším a najjemnejším kúskom hovädziny.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 54,54 € S DPH: 59,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  3. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    MA43 Sedliacke údené stehno Mangadurca

    Slovenská Mangadurca - Surové solené mäsá

    Foto
    Popis
    Pred konzumáciou je potrebné, ho tepelne upraviť. Najbežnejší spôsob je prevarenie vo vode. Varte celý kus, nekrájajte ho pred varením, zabránite tak zbytočnému uvoľňovaniu prirodzenej šťavy výrobku a tým aj chuti a vône do vody.
    Toto údené mäso je pripravené tradičným spôsobom, to znamená ,že je údené teplým dymom z bukových štiepok a pred údením bolo solené tzv.na sucho, t.j. bez vnútrosvalového nástreku.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 17,91 € S DPH: 21,49 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  4. AT DUNAJ - Mliekarské a syrárske zázraky

    Prepustené maslo Ghí 99% 200 g

    Tradičné z mlieka - Maslová dobrota

    Foto
    Popis
    Prepustené maslo Ghí – sa vyrába z tradičného masla jemným pražením, ktorým sa odstráni z masla zvyšná voda a získame tak 99% mliečny tuk so špecifickou chuťou. Je vynikajúce aj pre tepelnú úpravu, pretože sa zaručene nepripáli a dodá jedlám vynikajúcu jemne maslovú chuť.
    Prepustené maslo Ghí – sa vyrába z tradičného masla jemným pražením, ktorým sa odstráni z masla zvyšná voda a získame tak 99% mliečny tuk so špecifickou chuťou. Je vynikajúce aj pre tepelnú úpravu, pretože sa zaručene nepripáli a dodá jedlám vynikajúcu jemne maslovú chuť.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 4,49 € S DPH: 5,39 €
    /ks

    Typ balenia:
    1*200 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  5. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH64 Labužnícky Strip steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Má však nedostatok tuku a mramorovania, čo môže pri úprave metódami suchého tepla ako grilovanie alebo pečenie spôsobiť, že sa vysuší a nie je taký šťavnatý. Výborný však je, keď sa pred úpravou namarinuje. Patrí medzi lacnejšie a dostupnejšie kúsky hovädziny, no vôbec preto neurazí, práve naopak: správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku. Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa.
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 36,35 € S DPH: 39,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  6. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    MA44 Sedliacka údená krkovička Mangadurca

    Slovenská Mangadurca - Surové solené mäsá

    Foto
    Popis
    Charakteristická je svojím prerastením, nie však mastným mäsom. Obsahuje vnútrosvalový tuk, čo tomuto špeciálnemu výrobku dodáva delikátnu chuť. Počas obdobia Veľkej noci je poctivý kus voňavej krkovičky neodmysliteľnou súčasťou sviatočného pohostenia.
    Obľúbená časť z ošípaných Mangadurca, ktorá perfektne vynikne predovšetkým po dôslednom vyúdení.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 14,99 € S DPH: 17,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  7. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    MA41 Gazdovo údené karé Mangadurca

    Slovenská Mangadurca - Surové solené mäsá

    Foto
    Popis
    Bežným zvykom gazdiniek je, že sa údené mäso takmer vždy varí. Možno ho však aj upiecť napr. s medovou glazúrou, s klinčekmi a šťavou z pomaranča. Iné chuťové kombinácie dosiahnete s javorovým sirupom, horčicou, či broskyňovým likérom. Teplé údené môžete tiež preliať omáčkou pripravenou z vývaru, bieleho vína, alebo horčice.
    Krásny kus chudého bravčového mäska ošípaných Mangadurca chovaných na našich farmách, ktorý obohatí váš stôl nie len počas Veľkej noci.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 19,16 € S DPH: 22,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  8. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH62 Robustný Rump steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký. Má však nedostatok tuku a mramorovania, čo môže pri úprave metódami suchého tepla ako grilovanie alebo pečenie spôsobiť, že sa vysuší a nie je taký šťavnatý. Výborný však je, keď sa pred úpravou namarinuje. Patrí medzi lacnejšie a dostupnejšie kúsky hovädziny, no vôbec preto neurazí, práve naopak: správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku. Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa.
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký, Výborný je ttedy, keď sa pred úpravou namarinuje. Správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 25,90 € S DPH: 28,49 €
    /kg

    Typ balenia:
    2x250 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

položiek: 8