Product was successfully added to your shopping cart.

Aktuálna ponuka FARMFOODS PRE HORECA

položiek: 5

  1. ROSENAU - kreatívne pekárske a lahôrkarské trendy

    CK31 Chlieb Zemiakový spod Tatier 500g - krájaný, balený

    Chlebík náš každodenný - Oblastný špeciál

    Foto
    Popis
    Až 9 percent celkového objemu výrobku tvoria zemiaky, a to tie najkvalitnejšie, z úrodných pôd priamo spod tatranských štítov. Po rozkrojení chlebíka môžete sami v striedke vidieť kúsky zemiakov, vďaka ktorým je tento chlebík úžasne mäkký, vláčny s neodolateľnou kôrkou. Má neutrálnu chuť a preto je možné pripraviť si ho na slano napríklad s našimi syrovými a bryndzovými nátierkami, ale aj na sladko s našimi lekvármi. Tak ako aj pri ostatných výrobkoch, ani pri príprave zemiakového chleba neboli použité žiadne konzervačné látky, umelé farbivá ani iné umelé prídavné látky.
    Zemiakový chlieb je skutočne naším oblastným špeciálom. Okrem kvalitnej slovenskej pšeničnej a ražnej múky od partnera nášho reťazca sa do tohto chlebíka pridávajú kúsky varených zemiakov, čím sa zabezpečuje jeho správnu vláčnosť a skvelú chuť.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 1,81 € S DPH: 1,99 €
    /ks

    Typ balenia:
    1*500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  2. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH61 Jemný Filet Mignon steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa. Filet Mignon je krehký a má výnimočnú chuť. Medzi jeho najznámejšie a najviac oceniteľné charakteristiky patrí krehkosť, elegancia a delikátnosť. Práve vďaka týmto charakteristikám Filet mignon dokáže potešiť mnohých - aj priaznivcov kvalitného mäsa, ale aj tých, ktorí hovädzinu konzumujú len zriedka.
    Filet Mignon je vyzreté výsekové mäso zo sviečkovice mladých býkov plemena Charolais, ktorá je najdrahším a najjemnejším kúskom hovädziny.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 54,54 € S DPH: 59,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  3. ROSENAU - kreatívne pekárske a lahôrkarské trendy

    CK31 Zemiakový chlieb spod Tatier (nebalený) 1000g

    Chlebík náš každodenný - Oblastný špeciál

    Foto
    Popis
    Okrem kvalitnej slovenskej pšeničnej a ražnej múky od partnera nášho reťazca sa do tohto chlebíka pridávajú kúsky varených zemiakov, čím sa zabezpečuje jeho správnu vláčnosť a skvelú chuť. Až 9 percent celkového objemu výrobku tvoria zemiaky, a to tie najkvalitnejšie, z úrodných pôd priamo spod tatranských štítov. Po rozkrojení chlebíka môžete sami v striedke vidieť kúsky zemiakov, vďaka ktorým je tento chlebík úžasne mäkký, vláčny s neodolateľnou kôrkou. Má neutrálnu chuť a preto je možné pripraviť si ho na slano napríklad s našimi syrovými a bryndzovými nátierkami, ale aj na sladko s našimi lekvármi. Tak ako aj pri ostatných výrobkoch, ani pri príprave zemiakového chleba neboli použité žiadne konzervačné látky, umelé farbivá ani iné umelé prídavné látky.
    Zemiakový chlieb je skutočne naším oblastným špeciálom.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 2,26 € S DPH: 2,49 €
    /ks

    Typ balenia:
    1*1000 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  4. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH64 Labužnícky Strip steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Má však nedostatok tuku a mramorovania, čo môže pri úprave metódami suchého tepla ako grilovanie alebo pečenie spôsobiť, že sa vysuší a nie je taký šťavnatý. Výborný však je, keď sa pred úpravou namarinuje. Patrí medzi lacnejšie a dostupnejšie kúsky hovädziny, no vôbec preto neurazí, práve naopak: správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku. Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa.
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 36,35 € S DPH: 39,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  5. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH62 Robustný Rump steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký. Má však nedostatok tuku a mramorovania, čo môže pri úprave metódami suchého tepla ako grilovanie alebo pečenie spôsobiť, že sa vysuší a nie je taký šťavnatý. Výborný však je, keď sa pred úpravou namarinuje. Patrí medzi lacnejšie a dostupnejšie kúsky hovädziny, no vôbec preto neurazí, práve naopak: správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku. Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa.
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký, Výborný je ttedy, keď sa pred úpravou namarinuje. Správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 25,90 € S DPH: 28,49 €
    /kg

    Typ balenia:
    2x250 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

položiek: 5