Product was successfully added to your shopping cart.

Aktuálna ponuka FARMFOODS PRE HORECA

položiek: 5

  1. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH61 Jemný Filet Mignon steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa. Filet Mignon je krehký a má výnimočnú chuť. Medzi jeho najznámejšie a najviac oceniteľné charakteristiky patrí krehkosť, elegancia a delikátnosť. Práve vďaka týmto charakteristikám Filet mignon dokáže potešiť mnohých - aj priaznivcov kvalitného mäsa, ale aj tých, ktorí hovädzinu konzumujú len zriedka.
    Filet Mignon je vyzreté výsekové mäso zo sviečkovice mladých býkov plemena Charolais, ktorá je najdrahším a najjemnejším kúskom hovädziny.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 54,54 € S DPH: 59,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  2. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH64 Labužnícky Strip steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Má však nedostatok tuku a mramorovania, čo môže pri úprave metódami suchého tepla ako grilovanie alebo pečenie spôsobiť, že sa vysuší a nie je taký šťavnatý. Výborný však je, keď sa pred úpravou namarinuje. Patrí medzi lacnejšie a dostupnejšie kúsky hovädziny, no vôbec preto neurazí, práve naopak: správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku. Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa.
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 36,35 € S DPH: 39,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  3. AT DUNAJ - Mliekarské a syrárske zázraky

    Bryndzová nátierka čistá 180 g

    Syrové nátierky - Turčianska bryndzovka

    Foto
    Popis
    Nátierka vyrobená z pravej bryndze 100% ovčej, vyrobenej v Bryndziarni Horný Turček a toho najlepšieho krémového tvarohu, príjemne slaná a pikantná, zaručene bez zbytočných aditív. Vhodna na čerstvé chrumkavé pečivo, s ktorým si vynikajúco "rozumie" a tvoria vzájomne úžasnú chuťovú súhru.
    Nátierka vyrobená z pravej bryndze 100% ovčej, vyrobenej v Bryndziarni Horný Turček a toho najlepšieho krémového tvarohu.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 2,16 € S DPH: 2,59 €
    /ks

    Typ balenia:
    1x180 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  4. AT DUNAJ - Mliekarské a syrárske zázraky

    Bryndzovka Pálivá paprika

    Syrové nátierky - Turčianska bryndzovka

    Foto
    Popis
    Nátierka vyrobená z pravej bryndze 100% ovčej vyrobenej v Bryndziarni Horný Turček a toho najlepšieho krémového tvarohu, príjemne slaná a pikantná, s kúskami fantasticky pálivej papriky rozpáli zaručene každého. A hlavne je zaručene bez zbytočných aditív. Vhodná na čerstvé chrumkavé pečivo, s ktorým si vynikajúco "rozumie" a tvoria vzájomne úžasnú chuťovú súhru.
    Nátierka vyrobená z pravej bryndze 100% ovčej a toho najlepšieho krémového tvarohu, príjemne slaná a pikantná, s kúskami fantasticky pálivej papriky.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 2,16 € S DPH: 2,59 €
    /ks

    Typ balenia:
    1x180 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  5. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH62 Robustný Rump steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký. Má však nedostatok tuku a mramorovania, čo môže pri úprave metódami suchého tepla ako grilovanie alebo pečenie spôsobiť, že sa vysuší a nie je taký šťavnatý. Výborný však je, keď sa pred úpravou namarinuje. Patrí medzi lacnejšie a dostupnejšie kúsky hovädziny, no vôbec preto neurazí, práve naopak: správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku. Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa.
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký, Výborný je ttedy, keď sa pred úpravou namarinuje. Správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 25,90 € S DPH: 28,49 €
    /kg

    Typ balenia:
    2x250 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

položiek: 5