Product was successfully added to your shopping cart.

Aktuálna ponuka FARMFOODS PRE HORECA

položiek: 15

  1. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH07 Hovädzie špikové kosti

    Slovenský Charolais - Čerstvé chladené

    Foto
    Popis
    Balenie obsahuje mäsové aj špikové kosti v takom zložení, aby vývar z nich bol chutný a výrazný. Určite nemôžu chýbať v žiadnej kuchyni pri príprave polievok, vývarov, omáčok alebo aj pri príprave demi-glace.
    Kvalitné hovädzie kosti z býkov plemena Charolais z našich fariem na Slovensku.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 3,63 € S DPH: 3,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  2. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH06 Hovädzia sviečková Charolais cca 3,3 kg

    Slovenský Charolais - Čerstvé chladené

    Foto
    Popis
    Najcennejšia, najkvalitnejšia časť predurčená na prípravu delikátnych minútok, medailónkov a a iných pokrmov, ktoré možno doplniť naším lahodným vínom TERRA WYLAK.
    Najcennejšia, najkvalitnejšia časť predurčená na prípravu delikátnych minútok, medailónkov a a iných pokrmov, ktoré možno doplniť naším lahodným vínom TERRA WYLAK.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 47,26 € S DPH: 51,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    3300 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  3. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH05 Kocky na guláš Charolais, cca 2 kg

    Slovenský Charolais - Čerstvé chladené

    Foto
    Popis
    Kocky na guláš z hovädzieho mäsa býkov nami chovaného hovädzieho plemena Charolais. Výkrmové býky majú k dispozícii dostatočné miesto a kŕmnu dávku, ktorú pripravujeme z nami kontrolovaných vstupov. Tento výrobok si určite obľúbia zaneprázdnené gazdinky - keďže je mäso pokrájané na kocky, šetrí čas pri príprave gulášov, perkeltov alebo iných dobrôt. Balené sú v ochrannej atmosfére.
    Mäso z našich býkov Charolais, pokrájané na kocky, čím šetrí čas pri príprave gulášov, perkeltov alebo iných dobrôt.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 11,82 € S DPH: 13,00 €
    /kg

    Typ balenia:
    1x2000 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  4. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH61 Jemný Filet Mignon steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa. Filet Mignon je krehký a má výnimočnú chuť. Medzi jeho najznámejšie a najviac oceniteľné charakteristiky patrí krehkosť, elegancia a delikátnosť. Práve vďaka týmto charakteristikám Filet mignon dokáže potešiť mnohých - aj priaznivcov kvalitného mäsa, ale aj tých, ktorí hovädzinu konzumujú len zriedka.
    Filet Mignon je vyzreté výsekové mäso zo sviečkovice mladých býkov plemena Charolais, ktorá je najdrahším a najjemnejším kúskom hovädziny.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 54,54 € S DPH: 59,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  5. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH02 Nožina bez kosti chladená

    Slovenský Charolais - Čerstvé chladené

    Foto
    Popis
    Keďže je to jeden z najpoužívanejších svalov zvieraťa, ide o tuhšie mäso. Pri príprave je potrebné počítať s dlhšou tepelnou úpravou. Najčastejšie sa pripravuje dusením, varením alebo ako ragú. Pomalým varením/dusením mäso získa mäkkú a zároveň hutnú textúru a ako bonus sa pri príprave vytvorí chutný svieži vývar. Keďže mäso obsahuje väčšie množstvo kolagénových častí ako tukových, pri dlhšom dusení zmäkne takmer do takej miery ako ostatné druhy hovädzieho mäsa s väčším obsahom tuku. Je to najideálnejšie a najchutnejšie mäso na prípravu gulášov.
    Hovädzia nožina bez kosti je mäso z lýtka mladých býkov plemena Charolais.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 12,26 € S DPH: 13,49 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  6. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH08 Hovädzie plece bez kosti

    Slovenský Charolais - Čerstvé chladené

    Foto
    Popis
    Viete ho pripraviť na mnoho spôsobov - v kombinácii s našou čerstvou zeleninou či vínkom, resp. zapečené s delikátnou údenou slaninou z Mangadurcy, ale aj v kombinácii s lahodnými omáčkami a domácou knedľou.
    Jemné mäso z nášho Charolais dobytka - viete ho pripraviť na mnoho spôsobov.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 14,54 € S DPH: 15,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  7. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH0 Falošná hovädzia sviečková Charolais CCA 2 KG

    Slovenský Charolais - Čerstvé chladené

    Foto
    Popis

    Jednotková cena

    Bez DPH: 39,08 € S DPH: 42,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    2000 g =

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  8. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    Bravčové plece bez kosti

    Slovenský Charolais - Čerstvé chladené

    Foto
    Popis
    Viete ho pripraviť na mnoho spôsobov - v kombinácii s našou čerstvou zeleninou či vínkom, resp. zapečené s delikátnou údenou slaninou z Mangadurcy, ale aj v kombinácii s lahodnými omáčkami a domácou knedľou.
    Jemné mäso z nášho bravčového Mangadurca - viete ho pripraviť na mnoho spôsobov.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 14,54 € S DPH: 15,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  9. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH64 Labužnícky Strip steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Má však nedostatok tuku a mramorovania, čo môže pri úprave metódami suchého tepla ako grilovanie alebo pečenie spôsobiť, že sa vysuší a nie je taký šťavnatý. Výborný však je, keď sa pred úpravou namarinuje. Patrí medzi lacnejšie a dostupnejšie kúsky hovädziny, no vôbec preto neurazí, práve naopak: správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku. Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa.
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 36,35 € S DPH: 39,99 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  10. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH04 Hovädzí krk bez kosti

    Slovenský Charolais - Čerstvé chladené

    Foto
    Popis
    Tento druh mäsa z mladých býkov Charolais je jemne vláknitý a má krehkú štruktúru. Krk je sval, ktorý stále pracuje, a preto má výraznejšiu a lepšiu chuť. Je vhodný na varenie, dusenie alebo inú kuchynskú úpravu.
    Krehké mäso sviežej červenej farby z hovädzieho krku bez kosti.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 13,26 € S DPH: 14,59 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  11. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH09 Hovädzí chvost

    Slovenský Charolais - Čerstvé chladené

    Foto
    Popis
    Špecifická anatomická časť tela hovädzieho dobytka - s vysokým podielom kostí a kolagénových častí. Vynikajúco sa hodí na prípravu silných vývarov a polievok.
    Špecifická anatomická časť tela hovädzieho dobytka - s vysokým podielom kostí a kolagénových častí. Vynikajúco sa hodí na prípravu silných vývarov a polievok.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 5,33 € S DPH: 6,40 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  12. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH03 Hovädzie stehno

    Slovenský Charolais - Čerstvé chladené

    Foto
    Popis
    Pri príprave je potrebné mäso natenko vyklepať, pridať soľ a mlete korenie - ktoré trochu vtlačíme do mäsa a obaliť v trojobale. Na panvici rozohrejeme prepustené maslo a narýchlo rezeň vypražíme najprv z obidvoch stran, na vyššom stupni. Potom stiahneme a vypražíme dozlata z obidvoch strán. Keďže je vyklepané natenko, vyprážanie netrvá dlho.
    Skvelý rezeň z býkov Charolais.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 21,54 € S DPH: 23,69 €
    /kg

    Typ balenia:
    5x100 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  13. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH05 Kocky na guláš Charolais

    Slovenský Charolais - Čerstvé chladené

    Foto
    Popis
    Kocky na guláš z hovädzieho mäsa býkov nami chovaného hovädzieho plemena Charolais. Výkrmové býky majú k dispozícii dostatočné miesto a kŕmnu dávku, ktorú pripravujeme z nami kontrolovaných vstupov. Tento výrobok si určite obľúbia zaneprázdnené gazdinky - keďže je mäso pokrájané na kocky, šetrí čas pri príprave gulášov, perkeltov alebo iných dobrôt. Balené sú v ochrannej atmosfére.
    Mäso z našich býkov Charolais, pokrájané na kocky, čím šetrí čas pri príprave gulášov, perkeltov alebo iných dobrôt.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 15,45 € S DPH: 17,00 €
    /kg

    Typ balenia:
    1x500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  14. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH01 Rebrá s kosťou Charolais

    Slovenský Charolais - Čerstvé chladené

    Foto
    Popis
    Hovädzie rebrá s kosťou upravené metódou sous vide. Sú plné delikátnych chutí, vďaka ktorým si ich určite zamilujete. Ich jedinečná chuť vynikne po ohriatí alebo pečení. Tento výrobok rapídne zníži čas pre prípravu vášho výnimočného pokrmu a ušetrí vám 4 až 5 hodín státia v kuchyni za dosiahnutia ešte lepšieho výsledku. Vaša delikatesa bude navyše porovnateľná s jedlom pripraveným v najlepších reštauráciách.
    Hovädzie rebrá s kosťou upravené metódou sous vide.Tento výrobok vám ušetrí vám 4 až 5 hodín kuchynskej prípravy za dosiahnutia ešte lepšieho výsledku.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 8,63 € S DPH: 9,49 €
    /kg

    Typ balenia:
    500 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  15. AT AGROTURIEC - Chuťovky z vlastných zvierat

    CH62 Robustný Rump steak Charolais

    Slovenský Charolais - Odležaný steak

    Foto
    Popis
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký. Má však nedostatok tuku a mramorovania, čo môže pri úprave metódami suchého tepla ako grilovanie alebo pečenie spôsobiť, že sa vysuší a nie je taký šťavnatý. Výborný však je, keď sa pred úpravou namarinuje. Patrí medzi lacnejšie a dostupnejšie kúsky hovädziny, no vôbec preto neurazí, práve naopak: správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku. Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá metóda zrenia mäsa.
    Rump steak je veľmi obľúbený steak, veľmi chudý a primerane tenký, Výborný je ttedy, keď sa pred úpravou namarinuje. Správny výber ingrediencií a plemeno Charolais z neho robí rovnako špičkovú pochúťku.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 25,90 € S DPH: 28,49 €
    /kg

    Typ balenia:
    2x250 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

položiek: 15