Product was successfully added to your shopping cart.

Aktuálna ponuka FARMFOODS PRE HORECA

Celkovo 21 položiek 22 z 22

  1. AT DUNAJ - Mliekarské a syrárske zázraky

    ZS61 Sýta Rubáň 1 ročná

    Zrejúce syry - Staré prírodné

    Foto
    Popis
    Syr Sýta Rúbaň 1 ročná je dlhozrejúci syr, ktorý patrí medzi prvé vyrobené v našej syrárni. Syr s neuveriteľne dobrým zrejúcim potenciálom, v ktorom v dlhom procese zrenia vzniká široká paleta krásnych, výrazných až neodolateľných chutí a vôní, ktoré sú nenapodobiteľné a nemá svojim výrazom na Slovensku pár. Aj preto už získal ocenenia u nás, aj v Českej republike a veríme, že to je len začiatok. Po ročnom zrení sa už stal krehkým, lámavým a v ústach rozplývavý. Aj to je dôkaz, že naši syrárski majstri mu venujú celý svoj um a lásku. Vyskúšajte ho s dobrým vínom či so sladkým ovocím... nebudete banovať a tento syr sa stane novým členom vašej rodiny.
    Syr s neuveriteľne dobrým zrejúcim potenciálom, v ktorom v dlhom procese zrenia vzniká široká paleta krásnych, výrazných až neodolateľných chutí a vôní, ktoré sú nenapodobiteľné a nemá svojim výrazom na Slovensku pár. Po ročnom zrení sa už stal krehkým, lámavým a v ústach rozplývavý.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 17,24 € S DPH: 20,69 €
    /kg

    Typ balenia:
    1x250 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

  2. AT DUNAJ - Mliekarské a syrárske zázraky

    Eidam 30% tehla 1 kg

    Zrejúce syry - Mladé prírodné

    Foto
    Popis
    Syr dozretý Farmársky blok je stredne zrejúci syr, vyrobený s použitím špeciálnych syrárskych kultúr, ktoré počas zrenia vytváraju v tomto syre príjemné jemné, mliečne, smotanové chute a vône, .Je to syr typický pre slovenské kuchyne, eidamského typu, vhodný pre široké použitie v teplej či studenej kuchyni. Výborný na pečivo s maslom, fantastický na zapekanie, na všetky spôsoby použitia, na ktoré ste zvyknutí. Pri vyprážaní by sa mohol roztekať, preto je výborný skôr na zapekanie.
    Syr typický pre slovenské kuchyne, eidamského typu, vhodný pre široké použitie v teplej či studenej kuchyni.

    Jednotková cena

    Bez DPH: 6,08 € S DPH: 7,30 €
    /kg

    Typ balenia:
    1000 g (bal.)=

    Pre nakupovanie a zobrazenie maloobchodných cien sa prihláste.

Celkovo 21 položiek 22 z 22