0item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ribeye Steak

Charolais Ribeye Steak Šťavnatý Ribeye steak

CENA s DPH: 2,65 € / 100g

spotreba mäsa na 100g hotového výrobku
105g

Šťavnatý Ribeye steak

''Symfónia chutí, ktorá Vás s istotou dostane''

Pochádza z vysokej roštenky, ktorá je jedným z najideálnejších svalov na prípravu steakov. V niektorých krajinách si ho dokonca cenia viac ako sviečkovicu. Vo svojej štruktúre ako aj po obvode obsahuje tuk. V strednej časti sa nachádza typické tukové oko, čo dodáva steaku výnimočnú šťavnatosť, chuť a vôňu. Jeho štruktúra je tiež špecifická. Nie je veľmi mäkká ani príliš tvrdá. Jedno je však isté – naše skvostné Rib Eye steaky vás s istotou ohromia.

Prémiová kvalita Charolais
Nastaviť zostupne

položiek: 2

Aktuálny zoznam výrobkov v ponuke / na sklade:

  1. Ribeye steak - Charolais Natur 1 ks 596g

    ''Symfónia chutí, ktorá Vás s istotou dostane''

    Pochádza z vysokej roštenky, ktorá je jedným z najideálnejších svalov na prípravu steakov. V niektorých krajinách si ho dokonca cenia viac ako sviečkovicu. Vo svojej štruktúre ako aj po obvode obsahuje tuk. V strednej časti sa nachádza typické tukové oko, čo dodáva steaku výnimočnú šťavnatosť, chuť a vôňu. Jeho štruktúra je tiež špecifická. Nie je veľmi mäkká ani príliš tvrdá. Jedno je však isté - naše skvostné Rib Eye steaky vás s istotou ohromia. Viac o spôsobe úpravy našich steakov zrením sa dočítate tu

  2. Ribeye steak - Charolais Natur 1 ks 660g

    ''Symfónia chutí, ktorá Vás s istotou dostane''

    Pochádza z vysokej roštenky, ktorá je jedným z najideálnejších svalov na prípravu steakov. V niektorých krajinách si ho dokonca cenia viac ako sviečkovicu. Vo svojej štruktúre ako aj po obvode obsahuje tuk. V strednej časti sa nachádza typické tukové oko, čo dodáva steaku výnimočnú šťavnatosť, chuť a vôňu. Jeho štruktúra je tiež špecifická. Nie je veľmi mäkká ani príliš tvrdá. Jedno je však isté - naše skvostné Rib Eye steaky vás s istotou ohromia. Viac o spôsobe úpravy našich steakov zrením sa dočítate tu

Nastaviť zostupne

položiek: 2