Product was successfully added to your shopping cart.

Sortiment hotových jedál MIKROVAK

mikrovak

Poctivé polievky

Palóc na kyslo s bravčovinou

PP21 Unikátne spojenie chutí a surovín je priam pôžitkom nielen pre gurmánov. Výsledkom je lahodná a nezameniteľná chuť na jazyku. Ide o veľmi chutnú, pomerne hustú, sýtu, výdatnú a kyselkavú polievku s bravčovým mäsom a so zelenou fazuľkou. Zistite viac o chutnej polievke Palóc na kyslo s bravčovinou na našom infokiosku.





Kotlíkové špeciality

Fazuľový guláš

KS11 Fazuľový guláš je výborný svieži typ gulášu so zeleninou, cestovinou a samozrejme fazuľou. Zároveň je to plnohodnotné jedlo, polievka aj hlavné jedlo v jednom. Hlavnými surovinami je veľmi kvalitné mäso z býkov Charolais a ošípaných Mangarurca, pri varení ktorého bol použitý plnohodnotný vývar z mäsových kostí. Fazuľa a zelenina výrazne zvyšujú výživovú hodnotu tohto veľmi chutného jedla a zároveň ho robia ľahším. Spoznajte Fazuľový guláš na našom infokiosku.






Mäsové jedlá

Mangadurca perkelt

MJ11 Mangadurca perkelt Bravčový perkelt Mangadurca je poctivé domáce jedlo vyrobené zo špičkovej suroviny, a to z bravčového mäsa ošípaných Mangadurca. Toto mäso si v sebe nesie špecifické chuťové vlastnosti aj od Mangalíc. Je veľmi šťavnaté a bohaté chuťou, tuk v tomto mäse je špecifický, veľmi chutný a hodnotný. Informujte sa o hotovom jedle Mangadurca perkelt na našom infokiosku.


Pečená krkovička Mangadurca

MJ311 Pečená krkovička Mangadurca z našich fariem a pučené zemiaky z Tatier sú výbornou kombináciou na obed či večeru. Pomaly pečené mäso je mäkkučké, voňavé, má úžasnú chuť a lahodný výpek. Ako prílohu sme zvolili tradičné pučené zemiaky s opraženou cibuľkou na masti so štipkou slaniny, ktoré budú určite lahodiť vašim zmyslom. Viac informácii o jedle Pečená krkovička Mangadurca na našom infokiosku.

Guľky Charolais v paradajkovej omáčke

MJ41 Už pri otvorení tejto gurmánskej špeciality zacítite úžasnú vôňu zrelých paradajok, ktoré s kombináciou mäsových guľôčok z hovädzieho mäsa vám skomponujú nebíčko v papuľke. Mäsové guľky okorenené tradične tvoria súhru chuti s našou fantastickou paradajkovou omáčkou doplnenou výraznými koreninami. Spoznajte Guľky Charolais v paradajkovej omáčke na našom infokiosku.





Regionálne exkluzivity

Holúbky z Mangadurcy

RE11 Holúbky nie sú len jedlo, je to tradícia. Táto pochúťka patrí medzi našu najobľúbenejšiu gemerskú špecialitu. Vôňou a bohatou chuťou pripomínajú prázdniny u našich babičiek. Chrumkavé kapustové listy sú naplnené poctivým bravčovým mäsom a krúpami zo slovenských polí. Spoznajte toto tradičné jedlo východného Slovenska Holúbky z Mangadurcy na našom infokiosku.

Krupoto s kurou Kráľov

RE21 Lahodné krupoto s jemne opraženými kúskami kuracieho mäsa a so zeleninou ulahodí každému, kto chce na obed alebo večeru menej tradičné jedlo. Vďaka veľkému množstvu výživných látok a výbornej chuti je krupoto vhodné aj pre malých papkáčov. Krémovosť krupotu dodáva naše tradičné maslo, lahodný syr a smotana z našej farmy v Dubníku. "Ochutnajte" Krupoto s kurou Kráľov na našom infokiosku.


Chlapská huspenina

RE31 Chlapská huspenina je kvalitná huspenina vyrobená dlhým varením surovín z kvalitných slovenských ošípaných. Varí sa nie len mäso, ale aj bravčové paprčky, bravčové líčka, bravčové chvosty, bravčové uši, bravčová koža, ktoré sa počas dlhého pomalého varenia rozvárajú a dodávajú do vývaru nezameniteľné chute. Preštudujte si viac o tomto výnimočnom pokrme - Chlapska huspenina na našom infokiosku.






Tradičné národné

Maďarský guláš Charolais

TN01 Pravý maďarský guláš je jedlo, ktoré poznáme všetci a ktoré aj všetci zbožňujeme. Je to polievka aj hlavné jedlo zároveň, ktoré nasýti a určite pohladí všetky chuťové poháriky. Náš maďarský guláš Charolais je pozdvihnutý hlavnou surovinou, ktorou je užasné hovädzie mäso z býkov Charolais. Informujte sa o hotovom jedle Maďarský guláš Charolais na našom infokiosku.


Slovenská zabíjačka

TN11 Slovenská zabíjačka je hotové jedlo založené na slovenskej tradícii, kedy od jesene začal čas domácich zabíjačiek, ktorý trval až do Vianoc. Je to čas fantastických a chutných špecialít, pri výrobe ktorých sa zišla široká rodina aj susedia, všetci sa podieľali na ich výrobe a ich recepty sa niesli z generácie na generáciu. Informujte sa o tomto výnimočnom hotovom jedle Slovenská zabíjačka na našom infokiosku.




Prevádzka MIKROVAK - Rožňava



vlnka