Zrenie mäsa

Proces zrenia – tajomstvo dokonalosti a kvality...
Prečítať
Sušenie mäsa

V minulosti sa sušenie mäsa ale aj iných...
Prečítať
Sous Vide

Staronová metóda prípravy zdravšieho jedla...
Prečítať
Údenie

Údenie mäsa sa využíva nielen na konzerváciu...
Prečítať
Chladenie

Chladené produkty z kurčiat a kačíc sú uložené...
Prečítať
Hlboké zmrazenie

Produkty sú mrazené v mraziacom „šokéri“...
Prečítať
Pranie

Pre naše zemiaky je jedným z dôležitejších...
Prečítať
Oškrabávanie

S láskou vytriedené zemiaky smerujú...
Prečítať
Krájanie

Kvôli úsiliu docieliť správnu veľkosť či hrúbku...
Prečítať
Tepelné opracovanie

Tepelná úprava zemiakov patrí...
Prečítať
Spracovanie hrozna

Hrozno, ktoré nakupujeme od slovenských...
Prečítať
Tepelné opracovanie - harule a lokše

Tajomstvo našich chutných zemiakových...
Prečítať
Zrenie ovčej hrudky z nepasterizovaného mlieka pri presne kontrolovaných podmienkach

Ovčia hrudka zreje podľa tradičných postupov...
Prečítať