Product was successfully added to your shopping cart.

Postupy / Spôsoby úpravy

Zrenie mäsa

zrenie mäsa

Proces zrenia – tajomstvo dokonalosti a kvality...
Prečítať

Sušenie mäsa

sušenie mäsa

V minulosti sa sušenie mäsa ale aj iných...
Prečítať

Sous Vide

sous vide

Staronová metóda prípravy zdravšieho jedla...
Prečítať

Údenie

údenie

Údenie mäsa sa využíva nielen na konzerváciu...
Prečítať

Chladenie

chladenie

Chladené produkty z kurčiat a kačíc sú uložené...
Prečítať

Hlboké zmrazenie

hlboké mrazenie

Produkty sú mrazené v mraziacom „šokéri“...
Prečítať

Pranie

pranie

Pre naše zemiaky je jedným z dôležitejších...
Prečítať

Oškrabávanie

oškrabávanie

S láskou vytriedené zemiaky smerujú...
Prečítať

Krájanie

krájanie

Kvôli úsiliu docieliť správnu veľkosť či hrúbku...
Prečítať

Tepelné opracovanie

tepelné opracovanie

Tepelná úprava zemiakov patrí...
Prečítať

Spracovanie hrozna

spracovanie hrozna

Hrozno, ktoré nakupujeme od slovenských...
Prečítať

Tepelné opracovanie - harule a lokše

tepelné opracovanie

Tajomstvo našich chutných zemiakových...
Prečítať

Zrenie ovčej hrudky z nepasterizovaného mlieka pri presne kontrolovaných podmienkach

zrenie ovčej hrudky

Ovčia hrudka zreje podľa tradičných postupov...
Prečítať