Hlavné technologické zariadenia:
Rezací stroj – kuter – príprava (narezanie) mäsového diela na mäkké výrobky a polokonzervy;
Rezačka mäsa – plátkovačka, narezáva nastavenú hrúbku mäsa v milimetroch;
Narážka – narážanie mäsového diela do obalov – čriev, skiel, kelímkov;
Vákuová miešačka a miešačka mäsa – solenie, pridávanie surovín, miešanie;
Údiareň – v modernom zariadení údime, varíme a sušíme výrobky, pracujeme s navolenými programami a zariadenie je prepojené s PC z hľadiska kontroly podľa systému HACCP;
Konvektomat (2 kusy) – multifunkčné zariadenie, ktoré upravuje pokrm pomocou horúceho vzduchu, pary alebo ich kombináciou. Využívame ho na pečenie, varenie, sterilizáciu a iné upravovanie našich výrobkov;
Smažiaca panvica, varný kotol – využívame na smaženie, škvarenie a varenie;
Varič pre varenie Sous Vide – slúži na modernú metódu nízkoteplotného varenia pri zachovaní výživových hodnôt surovín – upravujeme ním hovädzie a jahňacie mäso;
Šokový schladzovač, zmrazovač (2 kusy) – slúži na rýchle vychladenie tepelne opracovaných výrobkov za účelom zabrániť rozvoju nežiaducej mikroflóry, a tým zachovanie zdravotnej bezpečnosti výrobkov;
Krájacie, baliace a etiketovacie zariadenia – slúžia na krájanie výrobkov – nárezy a iné, na balenie do ochrannej atmosféry alebo vákuovo a označovanie výrobkov;
Chladiarenské a mraziarenské sklady – používame na uskladnenie rozrobeného mäsa pred ďalším spracovaním a na uskladnenie balených mäsových výrobkov pred expedíciou;
Komora so zadymovaním – zabezpečuje vhodné podmienky pre výrobu trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov, ktorá sa skladá z viacerých fáz a predovšetkým intenzívneho sušenia;
Dozrievacie komory s klimatizáciou – sušiarne - sú určené pre druhú fázu fermentácie u tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov alebo na sušenie tepelne opracovaných trvanlivých mäsových výrobkov. Zabezpečujú procesy dozrievania, sušenia a skladovania;
Hotové výrobky sa pripravujú na expedíciu v prepravkách pre jednotlivé predajne. Následne sa naložia a budú dodávané logistickými chladiarenskými autami do logistického centra v Dubníku.