Ak ste navštívili našu pojazdnú predajňu alebo e-shop iste viete, že v našej ponuke môžete nájsť rôznorodé mäsové výrobky. Chceme vám prinášať rôzne tradičné aj netradičné špeciality z našich kvalitných slovenských surovín, no môže sa stať že o niektorých z nich ste zatiaľ ešte nepočuli. Dovoľte, aby sme vám dnes predstavili tri z nich.

Sušené Carpaccio - výnimočná pochúťka z býkov Charolais

Poznáte Carpaccio? ? Túto taliansku špecialitu, pozostávajúcu z plátkov natenko pokrájaného dnes nájdete v každej lepšej reštaurácii. Čím sa ale naše Carpaccio líši od toho s ktorým sa bežne stretávate? Naše sušené Carpaccio vyrábame z kvalitných častí našich býkov mäsového plemena Charolais, vďaka ktorému má výbornú kvalitu. Mäso je počas prípravy ochutené a solené počas niekoľkých dní, vďaka čomu chute prestúpia celým jeho objemom. Potom sú tieto časti mäsa údené na bukovom dreve. Získavajú vďaka tomu krásnu tmavú farbu a jemnú chuť, ktorá sa následným sušením zintenzívňuje. Práve proces niekoľkotýždňového sušenia robí naše sušené Carpaccio výnimočným. Už sa vám zbiehajú slinky? Aj túto pochúťku s nezameniteľnou chuťou si viete hravo zaobstarať cez náš e-shop alebo v našej pojazdnej predajni. Ani pri výrobe tejto špecialitky nepoužívame E-čka, rýchlosoľ a konzervanty.


Odporúčame sušené Carpaccio podávať nakrájané na tenké plátky.

Jerky - tradičný postup, výnimočná kvalita

Chcete ochutnať aj ďalšie pochúťky z našej hovädziny? Vyskúšajte jerky! Sú to kúsky sušeného mäsa, ktoré sú vyrábané podľa pôvodných receptúr ale s použitím najnovších technológií. Sušenie mäsa používali v dávnej minulosti Egypťania či Indiáni, no kvôli schopnosti zachovať všetky výživné látky ho používame doteraz. Jerky sú osobité aj tým, že obsahujú vysoké množstvo bielkovín a minimum tuku. Sú teda nielen zdravým pokrmom, ale po ochutení prírodnými koreninami potešia mnohých labužníkov. My vám ponúkame Jerky v dvoch verziách. Jerky Natural sú úplne prírodné a bez ochutenia, Jerky Spicy zas obsahujú špeciálne vybraný mix korenín. Pre obidve však platí, že sú vyrábané bez umelých farbív, konzervantov či škodlivých E-čok.


Jerky sú nielen zdravou, ale aj veľmi chutnou pochúťkou.

Sekané mäso - známy výrobok v rôznych variantach

So sekaným mäsom sa nepochybne stretávate často. Avšak podobne ako predošlé výrobky, aj naše Sekané mäso je oproti ostatným niečím odlišné. Jeho vyvážený obsah, tvorený výlučne mäsom z býka Charolais a bravčového plemena Mangadurca, robí z nášho Sekaného mäsa lahodnú pochúťku. Jeho chuť dolaďujeme iba vybranými koreninami. Nič iné, pečivo, strúhanku, ani vajcia v našom sekanom mäse nenájdete. Aj tu sa vyhýbame použitiu umelých látok, farbív či E-čok. V našej ponuke môžete nájsť Sekané mäso v troch variantoch – s kúskami kápie, slaninky z Mangadurcy či chutných uhoriek. Ochutnajte a posúďte sami, ktorá vám najviac chutí. Sekané mäso je navyše možné pripraviť mnohými spôsobmi – je výborné nastudeno, napríklad ako súčasť studených mís, po pár minútach v mikrovlnke je takisto skvelé aj s prílohou podľa vašej chuti, napríklad so zemiakovou kašou.


Sekané mäso v našej ponuke nájdete v troch variantoch.

Ochutnajte naše Carpaccio, Jerky a Sekané mäso aj vy! Nájdete ich kedykoľvek v našom e-shope , pojazdných predajniach a čoskoro aj v sieti kamenných predajní. Tešíme sa na vás!

Zdieľajte tento článok