Bravčové mäso patrí medzi najrozšírenejšie mäsá konzumované vo svete. FARMFOODS prináša na slovenský trh pod ochrannou známkou Slovenská Mangadurca - ošípané, ktoré vznikli úžitkovým krížením pôvodom panónskeho plemena Mangalica s anglickým plemenom Duroc. Okrem kvalitného mäsa majú ošípané Mangadurca vysoký podiel tukových častí z ktorých sa najčastejšie vyrába vysoko kvalitná slanina, masť, či oškvarky.

Unikátna potravina

Domáca škvarená masť Mangadurca je unikátnou potravinou, ktorú si viete zakúpiť v našich predajniach FARMFOODS – Výnimočné potraviny. Táto masť má niekoľko výhod a môže byť výborným doplnkom vášho stravovania, a tiež starostlivosti o pokožku. Častokrát je prirovnávaná k panenskému olivovému oleju. Oproti bežnej bravčovej masti obsahuje vyšší podiel zdravších mastných kyselín a prírodných antioxidantov. Je redšia a mäkšia ako klasická bravčová masť. Tým, že má nižší bod topenia, tak je aj ľahšie stráviteľnejšia.

Domácu škvarenú masť Mangadurca môžete použiť na viacero spôsobov:

Kuchyňa – masť môže byť použitá pri príprave jedál na smaženie, dusenie alebo pečenie.
Kozmetika – používa sa pri výrobe kozmetických výrobkov vrátane mydiel, krémov, balzamov na pery na zvýšenie hydratácie a zjemnenie pokožky.
Tradičné liečenie – niektorí ľudia ju používajú na liečbu kožných ochorení, ako je ekzém alebo na masáž na zmiernenie svalového napätia.

Masť je dobrým príkladom toho, ako môže potravina ponúkať
zdravotné výhody a pridať jedlu chuť.

V predajniach FARMFOODS – Výnimočné potraviny sme si pre všetkých pripravili Farmársku výdajňu, bezkonkurenčnú ponuku vybraných výrobkov, medzi nimi aj Domácu škvarenú masť Mangadurca. Zakúpte si väčšie balenia výrobkov za výhodné ceny, aké tu ešte neboli. Domácu škvarenú masť 2 kg balenie len za 11 eur a 10 kg balenie za 50 eur. Príďte a určite si z tejto neodolateľnej ponuky vyberiete svojho favorita.

Zdieľajte tento článok