Chcete spoznať výrobu výnimočných potravín FARMFOODS z prvej ruky? Už tento týždeň budete mať skvelú príležitosť! Poctivé a kvalitné výrobky z našich vlastných fariem, polí a výrobných prevádzok budú mať svoje zastúpenie na výstave AGROKOMPLEX 2018, ktorá sa uskutoční 16. až 19. augusta v Nitre.



Na voľnej výstavnej ploche, ktorú má pod záštitou spoločnosť AGROTRADE GROUP, bude predstavená každá výrobná prevádzka pripravujúca výrobky pre reťazec FARMFOODS. Samozrejmosťou bude príležitosť možnosť vyskúšať chute, v ktorých sa odráža celý náš prístup nielen k výrobe, ale aj starostlivosti o pôdu, rastliny, zvieratá a prírodu celkovo. Ich výnimočnosť vám predstavia priamo samotní výrobcovia zodpovedajúci za ich kvalitu, ktorých môžete poznať aj z etikiet produktov FARMFOODS.



Na ploche výstaviska nájdete 7 stánkov reprezentujúcich FARMFOODS - Výnimočné potraviny. V stánku GET group Mäsovýroba Rožňava vás oboznámime s našimi výnimočnými výrobkami z hovädziny, bravčoviny a jahňaciny z našich fariem, AT DUNAJ Mliekareň a syráreň Dubník zas predstaví svoje kvalitné potraviny z mlieka vlastnej produkcie. Keď navštívite stánok AT TATRY Farma Spišská Belá, spoznáte výnimočnosť našich zemiakových výrobkov, welfare chov hydiny a produkty z kurčiat a kačíc predstaví stanovište prevádzky AGROSTAAR KB Farma Kráľov Brod.



Zastúpené prevádzky dopĺňa vinárstvo TERRA WYLAK so skvelými vínami z Veľkého Zálužia. Vlastné stanovište má aj doplnkový sortiment, ktorým v predajniach FARMFOODS dopĺňame vlastné výrobky od iných slovenských výrobcov s dôrazom na čo najvyššiu kvalitu.

Výnimočné výrobky FARMFOODS si z AGROKOMPLEXU samozrejme budete môcť odniesť domov. Kvalitné produkty z vlastnej produkcie budeme na akcii ponúkať a predávať. Vidíme sa v Nitre!