4 novinky na pultoch našich predajní

Kartónový predaj vín za špeciálne ceny

Jar je tu v plnej svojej kráse a všetkých prekvapila krásnym, teplým počasím. Svoje prvé grilovačky si spestrite našimi vínami za jedinečné ceny. Zakúpte kartón našich vín: Devín 2017, LIGNUM Rizling Rýnsky, Devín 2019, Devín 2020, Hron rosé 2022 a Chardonnay 2015. Predaj týchto vín je možný len ako kartón. Platí do vypredania zásob.

Devín 2017

Devín 2017, biele polosladké

22,92 €/kartón

Výrazná a intenzívna vôňa, plná tramínového korenia, ale aj bohatá na ovocnosť tropických plodov s prevažujúcim mangom. Pôsobí elegantne pevne sviežo a čisto. V chuti je víno krásne, korenistý nástup červeného korenia, prechádzajúci do medovo sladkých odtieňov tropických plodov, ozdobených závanom citrusových plodov, od limetiek až po kvapku bergamotu.

Rizling Rýnsky 2017

Rizling Rýnsky 2017, biele suché

64,14 €/kartón

Intenzívna vôňa spájajúca minerálny tón s pikantným kyselkavým citrusom. Z pozadia vystupuje medový tón a celú arómu ovláda sušený lipový kvet. V chuti je víno pevné, pôsobí uhladene s odrodovo pôsobivou kyselinkou, celé je to akoby v čaji z lipového kvetu. Víno je medovo sladkasté, ale kyselinka ho drží v suchej oblasti. Dlhá čistá dochuť, s príjemne minerálne lipovým záverom.

Devín 2019

Devín 2019, biele polosuché

41,94 €/kartón

Sladkastá prenikavá korenistá vôňa, obohatená tónmi bieleho dužinatého ovocia. Chuť je rovnako korenistá, nasledovaná pikantnou kyselinkou. V dlhom závere cítime ovocnosť šťavnatých žltých a citrusových plodov.

Devín 2020

Devín 2020, biele polosladké

41,94 €/kartón

Krásne čistá svieža, intenzívna až opojná vôňa, v ktorej sa spája na úvod červené korenie, pokračuje kvetinovými tónmi bielych až stredomorských kvetov a záver patrí žltému prezretému ovociu. V ústach je víno doslova koncentrované, okamžite a výrazne sa prejavuje celá paleta tónov od žltých kvetov ako je púpava, až po dozrievajúce mango či sladký ananás.

Hron rosé 2022

Hron rosé 2022, ružové polosuché

26,94 €/kartón

Intenzívna šťavnatá vôňa plná hladkej arómy malín s prechodom do jahôd, po krátkom predýchaní vôňu ovládne ríbezľa s jemným závanom listu čiernej ríbezle s notou medovky či dokonca mäty. Chuť je výrazne sladkastá, až cukríkovo ovocná, zvyškový cukor krásne harmonizuje so živou kyselinkou. Vyrobené z ručne oberaného hrozna.

Chardonnay 2015

Chardonnay 2015, biele polosladké

35,58 €/kartón

Klasický, krémovo korenistý klon Chardonnay. Vo vôni cítiť oriešky, ľahký biskvit, s prechodom do korenistých odtieňov chlebovej kôrky. Chuť je rovnako expresívna ako vôňa. V chuti cítiť pražené oriešky, biskvit aj s minerálnou textúrou. Dlhá, hladká a krémová i harmonická, ale zároveň svieža dochuť.