4 novinky na pultoch našich predajní

Naše 4 chutné novinky

Na pultoch našich predajní si už viete zakúpiť naše chutné novinky z mliečneho a mäsového sortimentu: Čedar plátky zrejúci syr, Farmársku šľahačku čerstvú 35 %, Sedliacky údený balíček a Domácu huspeninu.

Čedar plátky

Čedar plátky

Prvou novinkou v našich predajniach FARMFOODS - Výnimočné potraviny je zrejúci syr, ktorý je už stálicou v našom portfóliu, ale tentokrát sme mysleli aj na tých, ktorí majú radšej plátky. A tak máte na výber, či si čedar kúpite v celku, alebo našu novinku, plátkový syr čedar.
Čedar z Dubníka je syr vyrobený inou technológiou a iným spôsobom ako ostatné syry z Mliekarne-Syrárne Dubník. Prechádza procesom tzv. čedarizácie, čo mu dodáva iné vlastnosti a vytvára v ňom iné chute a vône. Tie sú podporené aj špeciálnou syrárskou kultúrou. Je to syr na všetky použitia, do studenej, či teplej kuchyne, ale aj ako výborná pochutina k vínku, či bez vínka.



Farmárska šľahačka

Farmárska šľahačka

Naša šľahačka prešla výraznou zmenou . Na pultoch našich predajní ju nájdete v novom šate. Obsahuje 35 % kvalitného mliečneho tuku. Je plná prirodzenej chuti a vône a dodá vašim jedlám nezameniteľnú chuť. Taká je naša Farmárska šľahačka.



Sedliacky údený balíček

Sedliacky údený balíček

S novinkami sme mysleli aj na všetkých milovníkov veľkých balení a našej Farmárskej výdajne. Už odteraz si môžete objednávať našu novinku, Sedliacky údený balíček.
Tento balíček obsahuje 2 ks údenej krkovičky, 1 ks údeného stehna a 1 ks údeného karé. Siahnite po obľúbených častiach bravčového mäska ošípaných Mangadurca chovaných na našich farmách. Mäso obohatí váš stôl nielen počas Veľkej noci. Pred konzumáciou je potrebné ho tepelne upraviť. Bežným zvykom gazdiniek je, že sa údené mäso takmer vždy varí. Možno ho však aj upiecť napr. s medovou glazúrou, s klinčekmi a šťavou z pomaranča. Iné chuťové kombinácie dosiahnete s javorovým sirupom, horčicou, či broskyňovým likérom. Teplé údené môžete tiež preliať omáčkou pripravenou z vývaru, bieleho vína, alebo horčice.



Domáca huspenina

Domáca huspenina

Na pulty predajní sme naspäť vrátili našu chutnú Domácu huspeninu.
Dlhým varením nielen mäsa, ale aj bravčových paprčiek, bravčových líčok, bravčovej kože a údených bravčových rebier, sa do vývaru dostanú nezameniteľné chute a kolagén. Takýmto výborným vývarom sa zaleje uvarené bravčové mäso. Domáca huspenina je veľmi chutné, lahodné, tradičné jedlo. Prídavok mrkvy, cibule, cesnaku a citlivo vyberaných korenín chuť huspeniny a mäso v nej fantasticky dochucuje, ladí a povznáša. Výborný chlebík k nej, prípadne trošku cibule a octu a úžasné jedlo je na svete.

Zdieľajte tento článok