Product was successfully added to your shopping cart.

Get Group, s.r.o.

Spoločnosť je zameraná na živočíšnu výrobu a spracovanie produktov živočíšneho pôvodu. V rámci tejto činnosti sa v roku 2014 začala výstavba prevádzky na rozrábku, spracovanie a balenie mäsa.

Rozrábka bola uvedená do prevádzky v auguste 2015 pod schvaľovacím číslom 8081 a v novembri 2016 rozšírená vzhľadom na náš Farmfoods koncept a zaradenie do krátkeho potravinárskeho reťazca. Disponuje vstupom pre príjem mäsa jatočných zvierat, výrobne, príjem korenín a obalov, chladiace a mraziace zariadenia, údenárske a zrecie komory, technické a hygienické zázemie a expedíciu hotových výrobkov. V prevádzke sa spracováva hovädzie, jahňacie a bravčové mäso zo zvierat zabíjaných na bitúnku v obci Skerešovo (AT AGROTURIEC spol. s r.o.).



Naše výnimočné mäsové výrobky sú vyrábané
len z toho najkvalitnejšieho mäsa


Hovädzie mäso pochádza z býkov - Slovenský Charolais Je to mäsový typ býka, vhodný na výrobu kvalitných steakov a ostatných špecialít. Tieto býky sú chované a kŕmené materským mliekom do veku 6 mesiacov na našich farmách na Turčeku, v Malom Čepčíne, v Spišskej Belej a Rozhanovciach. Následne sú dochované do jatočnej hmotnosti na farme v Gemerskej Vsi. Býky porážame v jatočnej hmotnosti 650-700 kg vo veku 15-18 mesiacov.

Bravčové mäso pochádza z ošípanej – Slovenská Mangadurca Chovaná je na farme v Dúbravke na Zemplíne. Je to plemeno, ktoré vzniklo úžitkovým krížením plemena Mangalica s plemenom Duroc a ich mäso je všeobecne zdravšie, chutnejšie a kvalitnejšie ako z bežného bravčového, a to hlavne vďaka Mangalici. Mangadurca má podstatne nižší podiel škodlivého cholesterolu.

Jahňacie mäso – Slovenská jahňacina Pochádza z mladých mäsových plemien Berrichon du Cher prípadne Ile de France chovaných maximálne do veku 6-8 mesiacov v jatočnej váhe 35-40 kg. Chováme ich na našej farme v Skerešove, kde sú bezstresovo porážané na bitúnku na rovnakej farme.


Hlavným cieľom prevádzky je rozrábka mäsa a výroba
výnimočných mäsových výrobkov


Vyrábame tu nasledovné hlavné skupiny výrobkov :

Steaky – vyzreté hovädzie mäso. Proces zrenia prebieha v kontrolovaných podmienkach teploty a času v na to určených zrecích komorách. Vďaka nemu je naše hovädzie krehkejšie, jemnejšie a chuťovo výraznejšie.
Sušené mäsá – tradičným spôsobom zasoľovania a pomalým dlhodobým sušením dodávame týmto výrobkom tú najprirodzenejšiu chuť, na ktorú sme boli zvyknutí z čias našich starých rodičov.
Mäsové výrobky – obľúbené burgre sa v našej ponuke tešia veľkej pozornosti našich zákazníkov, najmä kvôli poctivému zdravému hovädziemu mäsu, z ktorého sú vyrobené mletím a jemným dochutením.
Mäkké mäsové výrobky – párky, špekačky, výrobky vyrábané kutrovaním a následne narážané do prírodných čriev, jemne údené podľa špeciálnych pôvodných receptúr.
Varené mäsové výrobky – polokonzervy, naše výnimočné paštéty a lahodné mäsá vo vlastnej šťave vyrábané kutrovaním, plnením a pasterizovaním.
Klobásy – vyrábané mletím, miešaním, plnením, údením a sušením z našich kvalitných surovín a korenín v rôznych kombináciách tak, aby si zákazník vybral tú svoju.
Slaniny, oškvarky, masť – tým, že pochádzajú z Mangadurcy sú tieto výrobky veľmi jemné až maslové. Tradične po zasolení slaniny ju zaúdime, prípadne okoreníme po povrchu. Oškvarky škvaríme tradičným spôsobom - suchou cestou a následne po vychladení plníme do obalov.



vlnka

Výnimočnosť našich chutných a kvalitných výrobkov, ktoré sú NATUR - slovenské a prírodné, spočíva v tom, že sú:


bez GMO

bez emulgátorov

bez prídavných látok


bez farbív

bez gluténu

bez stabilizátorov

bez prísad

bez rýchlosolí

bez zahusťovadiel


Materiály a suroviny majú potrebné potravinárske certifikáty a spĺňajú stanovené požiadavky. Pri výrobe postupujeme podľa zásad správnej výrobnej a hygienickej praxe a kontrolu výrobného procesu zabezpečujeme v zmysle HACCP (systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov).




vlnka

Výnimočné mäsové výrobky pre vás spracovávame
pomocou najnovších technológií


Výrobný proces prebieha v časovo oddelených režimoch na nových zariadeniach, ktoré spĺňajú vysoké štandardy z pohľadu technologickej kvality, hygieny výroby a zdravotnej bezpečnosti konečného výrobku.

Hlavné technologické zariadenia:

Rezací stroj – kuter – príprava (narezanie) mäsového diela na mäkké výrobky a polokonzervy;
Rezačka mäsa – plátkovačka, narezáva nastavenú hrúbku mäsa v milimetroch;
Narážka – narážanie mäsového diela do obalov – čriev, skiel, kelímkov;
Vákuová miešačka a miešačka mäsa – solenie, pridávanie surovín, miešanie;
Údiareň – v modernom zariadení údime, varíme a sušíme výrobky, pracujeme s navolenými programami a zariadenie je prepojené s PC z hľadiska kontroly podľa systému HACCP;
Konvektomat (2 kusy) – multifunkčné zariadenie, ktoré upravuje pokrm pomocou horúceho vzduchu, pary alebo ich kombináciou. Využívame ho na pečenie, varenie, sterilizáciu a iné upravovanie našich výrobkov;
Smažiaca panvica, varný kotol – využívame na smaženie, škvarenie a varenie;
Varič pre varenie Sous Vide – slúži na modernú metódu nízkoteplotného varenia pri zachovaní výživových hodnôt surovín – upravujeme ním hovädzie a jahňacie mäso;
Šokový schladzovač, zmrazovač (2 kusy) – slúži na rýchle vychladenie tepelne opracovaných výrobkov za účelom zabrániť rozvoju nežiaducej mikroflóry, a tým zachovanie zdravotnej bezpečnosti výrobkov;
Krájacie, baliace a etiketovacie zariadenia – slúžia na krájanie výrobkov – nárezy a iné, na balenie do ochrannej atmosféry alebo vákuovo a označovanie výrobkov;
Chladiarenské a mraziarenské sklady – používame na uskladnenie rozrobeného mäsa pred ďalším spracovaním a na uskladnenie balených mäsových výrobkov pred expedíciou;
Komora so zadymovaním – zabezpečuje vhodné podmienky pre výrobu trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov, ktorá sa skladá z viacerých fáz a predovšetkým intenzívneho sušenia;
Dozrievacie komory s klimatizáciou – sušiarne - sú určené pre druhú fázu fermentácie u tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov alebo na sušenie tepelne opracovaných trvanlivých mäsových výrobkov. Zabezpečujú procesy dozrievania, sušenia a skladovania;
Hotové výrobky sa pripravujú na expedíciu v prepravkách pre jednotlivé predajne. Následne sa naložia a budú dodávané logistickými chladiarenskými autami do logistického centra v Dubníku.

vlnka

Súčasťou mäsovýroby je aj kompletné sociálne zázemie pre pracovníkov v zmysle hygienických štandardov pracovného prostredia a samotnej výroby.

Všetci zamestnanci musia absolvovať komplexné hygienické, bezpečnostné a technologické školenia, na konci ktorých sú otestovaní. Školenia prebiehajú v pravidelných intervaloch, aby bola zabezpečená stála a vysoká technologická a hygienická znalosť všetkých zamestnancov.


vlnka